More
    ΑρχικήΕλλάδαΕΛ.ΑΣ.: Αυτή είναι η «σκληρή» συμμορία Πακιστανών ληστών - Βασάνισαν και σκότωσαν...

    ΕΛ.ΑΣ.: Αυτή είναι η «σκληρή» συμμορία Πακιστανών ληστών – Βασάνισαν και σκότωσαν δύο από τα θύματά τους

    Δημοσιεύθηκε:

    Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε αλλοδαπών, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα. Τα μέλη της συμμορίας κατηγορούνται και για δύο ανθρωποκτονίες που διαπράχθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα.

    Η οργάνωση εξαρθρώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2023 από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

    Πρόκειται για τους συλληφθέντες :

    (επ.) GHULAM (όν.) ABBAS του MOHAMMAD SHEHBAZ και της SHENAZ BIBI, γεννηθέντα την 12-08-2000 στo Πακιστάν,

    (επ.) MASIH ή MASHI (όν.) YAQUB ή YAQOOB ή JAKHU του ANYAT MASIH ή INYAT ή NAIT και της AYSHA BIBI ή ASHA ή AISHA, γεννηθέντα την 1-1-1972 ή 28-10-1962 ή 1-1-1964 στο Πακιστάν,

    (επ.) NABIL (όν.) NABIL του MOHAMMAD NAZIR και της PORVIN, γεννηθέντα την 1-1-1995 στο Πακιστάν,

    (επ.) ZAFAR ή MOHAMMED (όν.) IQBAL ή ZAMAN του MOHAMMAD ZAMAN ή BUSINES και της NEZIRA BIBI ή MEZIRA BIBI ή NEZIR, γεννηθέντα την 21-02-1976 ή 1976 στο Πακιστάν,

    (επ.) SHAFIQ (όν.) TOSEEF του MOHAMMAD και της RUBINA KOSER, γεννηθέντα την 1-1-2004 στο Πακιστάν.

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη των ως άνω εγκλημάτων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα διερευνώμενα εγκλήματα.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Η δράση της συμμορίας

    Μια από τις πιο σκληρές συμμορίες ληστών – εισβολέων σε σπίτια, που μάλιστα διέπραξαν και δυο φόνους, εξαρθρώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου από την Ασφάλεια Αττικής.

    Συνελήφθησαν πέντε Πακιστανοί, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός, ενώ εξιχνιάστηκαν δυο ανθρωποκτονίες με κίνητρο τη ληστεία και τρεις περιπτώσεις ληστειών και αποπειρών ανθρωποκτονιών.

    Μια σειρά άγριων ληστειών με μαχαιρώματα, πολύ ξύλο και βασανισμούς. Μάλιστα και στις δύο δολοφονίες, τα θύματά τους, ένας 74χρονος Έλληνας και ένας 47χρονος Πακιστανός, βασανίστηκαν ανηλεώς πριν οι μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί ληστές τους «πάρουν» τη ζωή.

    Στην περίπτωση του δυστυχούς ηλικιωμένου, οι δολοφόνοι «μπούκαραν» τον Απρίλιο του 2021, στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου όπου διέμενε μόνος του, στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα. Αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια στην τουαλέτα, στη συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον έσυραν στην αποθήκη του σπιτιού όπου τον στραγγάλισαν.

    «Τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα με ενδύματα, με τα χέρια του επιπλέον δεμένα με καλώδιο ηλεκτρικής συσκευής – ατμοσίδερο[…]. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που ενήργησε νεκροψία – νεκροτομή ο θάνατας του ημεδαπού  επήλθε συνεπεία κακώσεων κεφαλής – ισχυρής περίσφιξης του λαιμού, διά χείρων προκληθείσας – στραγγαλισμός» αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας

    Για την υπόθεση, στήθηκε ειδική ομάδα της Ασφάλειας και πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ενώ στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, στην Αθήνα, τα πέντε μέλη της οργάνωσης.

    Οπως προέκυψε τουλάχιστον από τον περασμένο Σεπτέμβριο, συγκρότησαν και εντάχθηκαν σε εγκληματική ομάδα, με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση για τη διάπραξη ανθρωποκτονιών και ληστειών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου κέρδους. Το αρχηγικό μέλος λειτουργώντας ως ιθύνων νους ήταν υπεύθυνος για το συντονισμό των επιθέσεων, τα άλλα τρία μέλη δρούσαν από κοινού με το αρχηγικό στις βιαιοπραγίες κατά των θυμάτων, νενώ το
    πέμπτο είχε ρόλο «τσιλιαδόρου».

    Ως προς τον τρόπο δράσης (modus operandi), τα μέλη της οργάνωσης έχοντας ως «ορμητήριο» δύο οικίες σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, πραγματοποιούσαν τις ληστείες, είτε με την εισβολή σε καταστήματα, είτε με αιφνιδιαστικές επιθέσεις στο δρόμο, κατά τις οποίες χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερη βιαιότητα (χρήση μαχαιριού και κατά περίπτωση πιστολιού) σε βάρος των θυμάτων τους.

    Η δικογραφία: Κουβαλούσαν το ματωμένο μαχαίρι από τις άγριες επιθέσεις

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας «οι πέντε υπήκοοι Πακιστάν, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα, από μη προσδιορισθέντα κατά την προανάκριση χρόνο, τουλάχιστον όμως από το Σεπτέμβριο του 2022, συγκρότησαν και εντάχθηκαν σε εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση και επιδίωξη της διάπραξης του κακουργημάτων της ανθρωποκτονίας και της ληστείας, στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου κέρδους και έχοντας διακριτούς στην ιεραρχική δομή ρόλους.

    Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος κατηγορούμενος του οποίου η ηλικία δεν έχει προσδιοριστεί καθώς αναφέρεται ως γεννηθείς το 1972 ή 1962 ή 1969, δρούσε ως αρχηγός – ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης, υπεύθυνος για το συντονισμό των επιθέσεων. Οι υπόλοιποι τρεις, 23, 28, 21 ετών δρούσαν ως μέλη από κοινού με το αρχηγικό μέλος, βιαιοπραγούσαν κατά περίπτωση κατά των θυμάτων και ο τέταρτος ηλικίας 47 ετών, δρούσε ως «τσιλιαδόρος».

    Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης δρούσαν είτε με την εισβολή σε καταστήματα που εργάζονταν ομοεθνείς τους, είτε με αιφνιδιαστικές επιθέσεις εν οδώ, αφού τους μαχαιρώναν και τους μεταχειρίζονταν με βιαιότητα ανεξαρτήτως αν προέβαλαν αντίσταση, και στη συνέχεια με την απειλή περαιτέρω βίας δηλαδή χρήση μαχαιριού και κατά περίπτωση πιστολιού τους λήστευαν.

    Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο, δύο οικίες στην περιοχή της Ομόνοιας και του Κεραμεικού, όπου μετέβαιναν κατά περίπτωση πριν και μετά τις πράξεις τους. Κατόπιν των ανωτέρω συγκροτήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα με σκοπό τον εντοπισμό τους. Έπειτα από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, δίκτυο πληροφοριών στο κέντρο της Αθήνας, τα πέντε μέλη της εγκληματικής ομάδας εντοπίστηκαν στην οδό Αρτεμισίου στην Αθήνα. Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, οι πέντε κατηγορούμενοι ακινητοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην έδρα της Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι. Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε δύο οικίες – ορμητήρια βρέθηκαν κατασχέθηκαν: είδη ρουχισμού που φορούσαν στις ληστρικές επιθέσεις καθώς και το συγκεκριμένο μαχαίρι στρατιωτικού τύπου με το οποίο μαχαίρωναν τα θύματα τους και το οποίο κατά την ανεύρεση έφερε ίχνη αίματος.

    Από την έρευνα διαπιστώθηκε του στο πλαίσιο δράσης της εγκληματικής ομάδας, οι κατηγορούμενοι τέλεσαν ανθρωποκτονία σε βάρος 47χρονου υπηκόου Πακιστάν και μία ανθρωποκτονία σε βάρος 74χρονου ημεδαπού, με κίνητρο την ληστεία καθώς και τρεις περιπτώσεις ληστειών και αποπειρών ανθρωποκτονιών σε βάρος τριών αλλοδαπών υπηκόων.

    Να σημειωθεί ότι τα μέλη της προαναφερόμενης εγκληματικής οργάνωσης αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα τους παθόντες των ληστειών. Οι κατηγορούμενοι αποδέχθηκαν τις σε βάρος τους αποδιδόμενες πράξεις, περιγράφοντας αφενός το ρόλο τους σε αυτές, αφετέρου την αρχηγική ιδιότητα του πρώτου δράστη. Γίνεται ειδική μνεία ότι σημαντική βοήθεια στην πρόοδο των ερευνών, παρείχε το τμήμα Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς κατά την εξερεύνηση των τόπων που έλαβαν χώρα οι δύο ανθρωποκτονίες, ανευρέθησαν δακτυλικά αποτυπώματα του δεύτερου κατηγορούμενου».

    Σεσημασμένοι

    Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, αναφορικά με το ποινικό παρελθόν των κατηγορουμένων: «Σε βάρος του πρώτου κατηγορούμενου εκκρεμούν απο τις 15 Φεβρουαρίου 2019, απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 14 ετών και τριών μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Επίσης από τις 7 Μαρτίου 2018, απόφαση Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία του προβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για κλοπή. Σε βάρος του δεύτερου κατηγορουμένου εκκρεμεί απο 27 Ιανουαρίου 2021, ένταλμα σύλληψης του 4ου Ανακριτικού Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων».

    Οι δύο δολοφονίες

    Για την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου ηλικιωμένου αναφέρεται πως το θύμα «βρέθηκε δολοφονημένος στις 13:15 ώρα της 22ας Απριλίου 2021, εντός διαμερίσματος 3ου ορόφου όπου διέμενε μόνος του στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα. Δράστης ανθρωποκτονίας είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

    Στις 13:00 ώρα περίπου της 22ας Απριλίου 2021, ο ημεδαπός βρέθηκε δολοφονημένος από τον ανιψιό του, ο οποίος πήγε εκεί κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης που είχε με το θύμα, με σκοπό να πραγματοποιούν επίσκεψη σε γιατρό. Επειδή δεν απάντησε στο κουδούνι και το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, ο ανιψιός του αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος με τη συνδρομή κλειθροποιού και τότε αντελήφθη ότι ο θείος του ήταν νεκρός και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

    Άμεσα στον τόπο του εγκλήματος μετέβη κλιμάκιο της Ασφαλείας για την διενέργεια αυτοψίας και την αναζήτηση μαρτύρων και καμερών ασφαλείας. Το πτώμα του ημεδαπού βρέθηκε σε αποθήκη του διαμερίσματος σε ύπτια θέση, κανονικά ενδεδυμένο. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα με ενδύματα, με τα χέρια του την επιπλέον δεμένα με καλώδιο ηλεκτρικής συσκευής – ατμόσίδερο.

    Σε διάφορα σημεία και αντικείμενα στην αποθήκη που βρέθηκε το πτώμα, στην τουαλέτα που βρίσκεται απέναντι απ’ την αποθήκη, καθώς και στον μεταξύ τους διάδρομο, παρατηρήθηκε πλήθος κηλίδων και ιχνών καστανέρυθρης ουσίας. Επιπλέον στην τουαλέτα επικρατούσε εικόνα προηγηθείσας πάλης και ειδικότερα,ο νιπτήρας και ο καθρέφτης βρέθηκαν σπασμένα ενώ αρκετά αντικείμενα είχαν πέσει στο πάτωμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που ενήργησε νεκροψία – νεκροτομή ο θάνατος του ημεδαπού επήλθε συνέπεια κακώσεων κεφαλής – ισχυρής περίσφιξης του λαιμού δια χείρων προκληθείσας – στραγγαλισμός.

    Κατά την εξερεύνηση του διαμερίσματος, βρέθηκαν αποτυπώματα αλλοδαπών άτομων εκ των οποίων και του κατηγορουμένου. Από την συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων που προέκυψαν από τις κάμερες ασφαλείας, της άρσης απορρήτου και τις καταθέσεις μαρτύρων, διαπιστώθηκε ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος εισήλθε στο σπίτι του θύματος μαζί με αυτό εξήλθε δύο ώρες μετά. Την επόμενη μέρα το θύμα βρέθηκε νεκρό από οικείο του πρόσωπο καθώς δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες επικοινωνίας. Κατά την ομολογία του ο δεύτερος κατηγορούμενος ομολόγησε την διάπραξης ανθρωποκτονίες περιγράφοντας τις πράξεις του με τρόπο που συνάδουν με την αυτοψία».
    Για την ανθρωποκτονία σε βάρος υπηκόου Πακιστάν οποίος βρέθηκε δολοφονημένος πρωινές ώρες 5 Φεβρουαρίου 2023, αναφέρεται ότι «βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο που διέμενε, το οποίο βρισκόταν στο πίσω μέρος καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Φιλαδέλφειας στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης, στις 12 η ώρα περίπου της 5ης Φεβρουαρίου 2023.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή, το θύμα έφερε θανατηφόρο τραύμα θώρακος, πολλαπλά τραύματα στον αριστερό βραχίονα και αριστερή μμασχαλιαία χώρα δια νύσσονος και τέμνοντος οργάνου προκληθέντα. Άμεσα στον τόπο του εγκλήματος μετέβη κλιμάκιο για την διενέργεια αυτοψίας και την αναζήτηση μαρτύρων. Στο χώρο που βρέθηκε το θύμα παρατηρήθηκε εικόνα προηγηθείσας πάλης. Από την εξέταση του φιλικού περιβάλλοντος του θύματος προέκυψε ότι το θύμα συγκεντρώνε μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία απέκρυπτε εντός του καταστήματος του έως ότου τα μεταφέρει σε τραπεζικά ιδρύματα της χώρας μας.

    Να σημειωθεί ότι κατά τη διενεργηθείσα αυτοψία δεν ανευρέθη κανένα χρηματικό ποσό. Από την παρατήρηση του οπτικού υλικού τις κάμερες του καταστηματος του θύματος, προέκυψε προς την 10:20 ώρα περίπου 5 Φεβρουαρίου 2023, τέσσερις άνδρες εισήλθαν στο κατάστημα του θύματος, προσποιούμενοι τους πελάτες και στη συνέχεια του επιτέθηκαν. Ένας εκ των δραστών τον κράτούσε και ο άλλος επιτέθηκε με μαχαίρι. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το πέμπτο μέλος της ομάδας ήταν εξωτερικά του καταστήματος κρατούσε τσίλιες. Όλα τα μέλη της εγκληματικής ομάδας ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία.

    Πισώπλατο μαχαίρωμα και και πλαστική σακούλα στο κεφάλι

    Αναφορικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος υπηκόου Πακιστάν η οποία τελέστηκε πρωινές ώρες 8 Σεπτεμβρίου 2022 στην οδό Αγίου Δημητρίου 20 στις Αγίους Αναργύρους επισημαίνεται πως «τρεις εκ των δραστών κρατώντας μαχαίρια, επιτέθηκαν εν οδώ και αφού κινητοποίησαν το θύμα, αρχικά τον μαχαίρωσαν στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, το θύμα διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες».

    Λίγο παρακάτω αναφέρεται μια δεύτερη περίπτωση απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος υπηκόου Μπαγκλαντές η οποία τελέστηκε βραδινές ώρες τις 11 της Ιανουαρίου 2023 στην οδό Αγίου Μελετίου 103 στην Αθήνα.

    «Ειδικότερα, τρεις από τον δραστών εισέβαλαν στο κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών και εκτέλεσης διασυνοριακών πληρωμών του θύματος, τη στιγμή που εκείνο θα έκλεινε το κατάστημα. Με την απειλή μαχαιριού το ώθησαν στο μπάνιο του καταστήματος, από του έβαλαν μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι και τον έδεσαν. Αφού ερεύνησαν το χώρο, στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν στους δύο γλουτούς καθώς δεν έβρισκαν άλλα χρήματα. Οι δράστες τελικώς αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ και κινητά τηλέφωνα και τράπηκαν σε φυγή.

    Το θύμα μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για διάστημα 20 ημερών. Τρίτη απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος υπηκόου Μπαγκλαντές η οποία τελέστηκε βραδινές ώρες 24 Δεκεμβρίου 2022, τη στιγμή που εξέρχονταν από το κατάστημα εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών και εκτέλεσης διασυνοριακών πληρωμών, το οποίο διατηρεί στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αθήνα. Ειδικότερα τη στιγμή,που το θύμα εξερχόταν του καταστήματος του, οι τρεις δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού τον ώθησαν στο εσωτερικό του καταστήματος, μαχαιρώνοντας τον στην δεξιά πλευρά και παράλληλα έκλεισαν τα ρολά. Οι δράστες ερεύνησαν τους χώρους και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ και κινητά τηλέφωνα και τράπηκαν σε φυγή».

    Τελευταία νέα

    Ακρωτηριάστηκαν τα δάχτυλα 17χρονου από βεγγαλικό – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

    Λίγες ημέρες από τον θάνατο του παλικαριού από ναυτική φωτοβολίδα, ακόμα ένα δυσάρεστο περιστατικό με βεγγαλικά έρχεται...

    Ήταν να το δούμε κι αυτό! Οίκος εμπορίου η Μητρόπολη Ιωαννίνων από το Μάχιμο

    Άρθρο από την Εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» Ήταν να το δούμε κι αυτό! Εκπρόσωποι του Αναπτυξιακού...

    Δημοτικό κοιμητήριο Πρέβεζας: Σε ιδιώτη εργολάβο με απευθείας ανάθεση οι υπηρεσίες ταφής-εκταφής

    Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ανέθεσε με άμεση διαδικασία την παροχή υπηρεσιών ταφής, εκταφής...

    Εκατομμύρια τραπεζικοί λογαριασμοί στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ – Μέσω του συστήματος BANCAPP θα λαμβάνει στοιχεία για καταθέσεις, δάνεια, επενδύσεις, θυρίδες

    Εκατομμύρια τραπεζικοί λογαριασμοί φυσικών και νομικών προσώπων θα βρεθούν προσεχώς στο στόχαστρο των φορολογικών Αρχών,...

    Περισσότερα

    Ακρωτηριάστηκαν τα δάχτυλα 17χρονου από βεγγαλικό – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

    Λίγες ημέρες από τον θάνατο του παλικαριού από ναυτική φωτοβολίδα, ακόμα ένα δυσάρεστο περιστατικό με βεγγαλικά έρχεται...

    Ήταν να το δούμε κι αυτό! Οίκος εμπορίου η Μητρόπολη Ιωαννίνων από το Μάχιμο

    Άρθρο από την Εφημερίδα «Τύπος Ηπείρου» Ήταν να το δούμε κι αυτό! Εκπρόσωποι του Αναπτυξιακού...

    Δημοτικό κοιμητήριο Πρέβεζας: Σε ιδιώτη εργολάβο με απευθείας ανάθεση οι υπηρεσίες ταφής-εκταφής

    Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ανέθεσε με άμεση διαδικασία την παροχή υπηρεσιών ταφής, εκταφής...
    Μετάβαση στο περιεχόμενο