ihm26 poster 300x250

Εικόνες καταστροφής αφήνει πίσω της η κακοκαιρία σε Κανάλι και Καστροσυκιά

Στην παραλιακή ζώνη επικεντρώθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία που για 48 περίπου ώρες “χτύπησε” την περιοχή της Πρέβεζας.
Ο δυνατός αέρας που επικράτησε από το βράδυ του Σαββάτου έως και το απόγευμα της Κυριακής και η έντονη βροχόπτωση και σε κάποιες περιπτώσεις και χαλαζόπτωση, έθεσαν σε συναγερμό τις αρμόδιες αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας η θάλασσα στις παραλίες του Καναλίου και της Καστροσυκιάς “βγήκε” στο δρόμο, καλύπτοντας μια απόσταση πολλών μέτρων με μεγάλη μάλιστα υψομετρική διαφορά προκαλώντας ζημιές στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που βρίσκονται εκεί.
Μια σοβαρή κατολίσθηση καταγράφηκε και στον επαρχιακό δρόμο της Μυρσίνης, ενώ μικρότερης έκτασης προβλήματα υπάρχουν και σε άλλα σημεία του Δήμου Πρέβεζας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

kakokairia xionia

Κακοκαιρία: Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός – Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες

Σύμφωνα με το Επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)
415fffed41f401027978d368a7de4de0 L

Λήξη συναγερμού στο Μοναστηράκι: Ξεχασμένη από τουρίστα η ύποπτη βαλίτσα

Η ύποπτη βαλίτσα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Ερμού και