Έχασε τη ζωή του στη θάλασσα ηλικιωμένος Γερμανός στην παραλία Δρεπάνου

navagosostis 1 768x512
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η χθεσινή απογευματινή κολύμβηση για έναν 87χρονο υπήκοο Γερμανίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Δρεπάνου. Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 18:30, ανάμεσα στο κάμπινγκ και την καντίνα «Dakar», όταν ο ηλικιωμένος, ευρισκόμενος σε απόσταση 60-70 μέτρων από την ακτή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε στήριξη.
Σύμφωνα με το kanalakinews.gr, ο άνδρας απευθύνθηκε στα γερμανικά σε άλλη λουόμενη που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Εκείνη, αδυνατώντας να τον προσεγγίσει λόγω του βάθους, άρχισε να φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια.
Η κινητοποίηση των ναυαγοσωστών του πρώτου πύργου ήταν άμεση και καταλυτική. Με τη χρήση σανίδας διάσωσης έφτασαν γρήγορα στον 87χρονο και τον έβγαλαν στην ακτή, όπου ξεκίνησαν αμέσως την παροχή πρώτων βοηθειών. Παράλληλα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μένουν συνεχώς δίπλα του προσπαθώντας να τον επαναφέρουν.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα ΤΕΠ, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα για να φωτίσουν πλήρως τις συνθήκες του συμβάντος.
799170658 122126086827361541 5886942468448142123 n

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

AP24160521126510

Γάζα: Το σύνολο του πληθυσμού του παλαιστινιακού θύλακα είναι αντιμέτωπο με κρίσιμο κίνδυνο λιμού

Το σύνολο του πληθυσμού της Λωρίδας της Γάζας εξακολουθεί

Επίδομα παιδιού 2025: Ανοίγει η πλατφόρμα Α21 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 (επίδομα παιδιού), ανοίγει την ερχόμενη