ihm26 poster 300x250

Δυο νέα έργα ξεκινούν στον Δήμο Πάργας: Το καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και η αντικατάσταση αγωγού ομβρίων στην θέση Φαλόπα.

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς υπέγραψε την Παρασκευή 25/2 δυο συμβάσεις για τα έργα  «Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς  Δήμου Πάργας»  και   «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων στην θέση Φαλόπα».

Με την εξέλιξη αυτή ξεκινά η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την ορθολογική διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με κύριο γνώμονα την ευζωία τους, καθώς και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με την  σύμβαση για την αντικατάσταση του αγωγού στην θέση Φαλόπα, θα επιλυθεί ένα διαχρονικό πρόβλημα που απασχολούσε τον οικισμό, διασφαλίζοντας τις περιουσίες των κατοίκων από πλημμυρικά  φαινόμενα που αντιμετωπίζουν με τις έντονες κακοκαιρίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

8d31a0c63b4ded4eff2652d881493581 L

Αυτοψία Τουρνά στη Βόρεια Εύβοια μετά τους σεισμούς – Στο «μικροσκόπιο» οι ζημιές των κατοικιών

Από αύριο το πρωί, δύο κλιμάκια της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης
6606033 scaled

Απολογήθηκε με υπόμνημα η Ειρήνη Μουρτζούκου – Αναμένεται να προφυλακιστεί

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου ενώπιον της ανακρίτριας Πάτρας,