Δήμος Πάργας: Ποδηλατικό γύρο και πεζοπορία τα πλαίσια δράσεων ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου

Ο Δήμος Πάργας και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Καναλακίου – Πάργας στα πλαίσια δράσεων ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου, διοργανώνουν την Κυριακή 28/1 στις 11.00 συμβολικό ποδηλατικό γύρο και πεζοπορία με ελεύθερη συμμετοχή και σημείο εκκίνησης την Πλατεία Καναλακίου.

Στο ατομικό Virtual 5k Challenge που θα πραγματοποιηθεί, καλούνται να συμμετέχουν όλοι ανεξάρτητα από την ηλικία και την φυσική τους κατάσταση, ώστε με την προσπάθεια τους να διαδοθεί  το μήνυμα της πρόληψης κατά του Καρκίνου.

Με την δράση αυτή που πραγματοποιείται με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, αλλά και κάθε ημέρα οφείλουμε να θυμόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που αντιμετώπισαν την επάρατη νόσο με σθένος και αξιοπρέπεια, είτε έχασαν, είτε κέρδισαν την μάχη, καθώς και να κατανοήσουμε την αξία της έγκαιρης πρόληψης στην αντιμετώπιση του Καρκίνου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Μεγάλη εξέλιξη: Έπεσαν οι υπογραφές στην Πάργα για την «Ιόνια Διαδρομή» – Μέσα από το χωριό της Βαλανιδορράχης και προς το βουνό στη Λούτσα ο ποδηλατόδρομος

Με απόλυτη επιτυχία και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας
a48648b3162407b2248281c1e43ab4bb L

Φωτιά τώρα στα Χανιά – Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική. Φωτιά τώρα ξέσπασε στα Χανιά, με