ΔΕΥΑΠ: «Η προχειρότητα των εργολάβων αφήνει την Πρέβεζα χωρίς νερό» – Τρεις βλάβες μέσα σε λίγες ώρες – Νομικές κινήσεις κατά των αναδόχων για τις συνεχείς αστοχίες

typosepeirou 12
typosepeirou 12

Σε μετωπική σύγκρουση με τις εταιρείες που εκτελούν τεχνικά έργα στην Πρέβεζα προχωρά η ΔΕΥΑΠ, μετά τις νέες διακοπές υδροδότησης που σημειώθηκαν σήμερα. Σύμφωνα με το kanalakinews.gr, η Δημοτική Επιχείρηση εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση, στρεφόμενη κατά των εργολάβων που προκάλεσαν βλάβες στις οδούς Αλαμάνας, Συρράκου και στην περιοχή της Δροσιάς. Η αιτία των προβλημάτων εντοπίζεται στην τοποθέτηση οπτικών ινών, αγωγών φυσικού αερίου και σε εργασίες στον αγωγό Αγίου Γεωργίου, με τη ΔΕΥΑΠ να κάνει λόγο για ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που υπονομεύει την καθημερινότητα των πολιτών.

Η διοίκηση της Επιχείρησης ξεκαθάρισε ότι η ανοχή της τελείωσε, δηλώνοντας πως δεν είναι υποχρεωμένη να διαθέτει μέσα και προσωπικό για την αποκατάσταση ζημιών που προκαλούνται από αμέλεια τρίτων. Η ρητή αναφορά σε νομικές ενέργειες και η καταγγελία για μη τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων από τους εργολάβους δείχνουν το μέγεθος της αγανάκτησης. Η Πρέβεζα «στεγνώνει» εξαιτίας της έλλειψης συντονισμού και της προχειρότητας στα εργοτάξια, με τη ΔΕΥΑΠ να καλεί τους πολίτες να δείξουν κατανόηση, ενώ η ίδια ετοιμάζεται να διεκδικήσει δικαστικά την προστασία του δικτύου ύδρευσης από μελλοντικές αστοχίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

usa california discovered a fentanyl manufacturing lab 768x512 1

Αργεντινή: Μολυσμένη φαιντανύλη σκότωσε 87 ασθενείς – Διεξάγεται έρευνα

Οι δικαστικές αρχές στην Αργεντινή έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον
AP24296634746204 1

Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε βομβαρδισμούς στα βόρεια – Άλλοι 4 ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στον θύλακα

Η πολιτική προστασία στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε σήμερα ότι