More
    ΑρχικήΕλλάδα«Δεν μου έδωσε €150 και τη σκότωσα - Μιλάει μέσα από τη...

    «Δεν μου έδωσε €150 και τη σκότωσα – Μιλάει μέσα από τη φυλακή ο 24χρονος που σκότωσε στο ξύλο την 82χρονη γιαγιά του

    Δημοσιεύθηκε:

    Για πρώτη φορά δίνει τη δική του εκδοχή ο 24χρονος κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 82χρονης γιαγιάς του στην Καβάλα στις 14 Μαρτίου του 2022, επειδή δεν του έδωσε… 150 ευρώ.

    Ο δράστης αρχικά είχε ισχυριστεί ότι η ηλικιωμένη έπεσε και χτύπησε μόνη της, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα -μιλώντας στο Mega  μεσά από τη φυλακή- ισχυρίζεται ότι «έγινε κατά λάθος, δεν ήξερα τι έκανα».

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάνω στα νεύρα μου έγινε αυτό. Μαλώσαμε για 150€. Δεν μου έδωσε. Θυμάμαι ότι τη χτύπησα. Νευρίασα, πάνω στα νεύρα μου δεν ήξερα τι έκανα», είπε ο 24χρονος κατηγορούμενος.

    «Πονάει ακόμα. Με μάλωνε, μου φώναζε, με έβριζε. Με έλεγε ‘’αλήτη’’. Δεν μου έκανε τα χατίρια. Όλη μέρα φασαρίες, όλη μέρα καυγάδες. Πιο πολύ αγαπούσε τον πατέρα μου, παρά εμένα. Εγώ δεν είχα υποστήριξη από κανέναν. Ήθελα να σπουδάσω, να κάνω κάτι στη ζωή μου, αλλά με εμπόδιζαν. Να είχα ένα σπιτάκι, την δουλίτσα μου και να μην εξαρτιέμαι από κανέναν», δήλωσε ο κατηγορούμενος.

    Θυμίζεται πως το άγριο έγκλημα είχε σημειωθεί την 14η Μαρτίου του 2022 στο Χρυσοχώρι Καβάλας. Ο εγγονός της άτυχης ηλικιωμένης, όπως λέει ο ίδιος, την ξύπνησε μέσα στη νύχτα, για να της ζητήσει χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όταν εκείνη αρνήθηκε ο χρόνος για την ηλικιωμένη ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα αφού την ξυλοκοπούσε… επί ώρες, ώσπου η γυναίκα δεν άντεξε και κατέληξε.

    Θυμίζεται πως όταν ο 24χρονος είχε καταλάβει ότι η γιαγιά του δεν ανέπνεε τηλεφώνησε σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντας τους ότι η γιαγιά του έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε. Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών, υποψιασμένος, του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία.

    Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν την συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 24χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

    Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη κατευθείαν ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο όπως ισχυρίστηκε ο 24χρονος εγγονός της. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 24χρονος νεαρός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα ενώ ο πατέρας του είναι ανάπηρος.

    Πέντε φορές πέρασε την πόρτα του ψυχιατρείου, λέει ο δικηγόρος του

    O δικηγόρος του κατηγορουμένου, κ. Μανώλης Bονικάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση, υποστήριξε πως ο 24χρονος έχει νοσηλευτεί πέντε φορές σε ψυχιατρική κλινική μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

    «Ο νεαρός με βάση τη δικογραφία έχει εγκλειστεί πέντε φορές σε ψυχιατρικές κλινικές. Μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Το παιδί έχει βιαστεί από τον πατέρα και τον παππού του από πέντε ετών, όπως και η αδελφή του. Σε αυτήν την υπόθεση η γειτονιά λειτούργησε ως όφειλε και ενημέρωσε την αστυνομία όταν γινόταν κάποιο περιστατικό για ενδοοικογενειακή βία.

    Οι γιατροί όμως, έχουν ευθύνη. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο. Τι έκαναν οι ψυχίατροι; Γιατί έχω στα χέρια μου γνωματεύσεις που μιλούν για ψυχωσική συνδρομή».

    Τελευταία νέα

    Η Vivartia απέκτησε τον έλεγχο της ηπειρώτικης γαλακτοβιομηχανίας Δώδωνη – Εξαγόρασε από τη SI Foods το υπόλοιπο 22% των μετοχών της

    Δυόμισι χρόνια μετά την εξαγορά του 78% της Δωδώνη από τη CVC Capital Partners, το αμερικανικό επενδυτικό...

    Ο πόλεμος επέστρεψε στη Γάζα: Έληξε η εκεχειρία, πάνω από 60 νεκροί – Διαπραγματεύσεις για νέα ανακωχή

    Παρά τις πυρετώδεις προσπάθειες των ΗΠΑ, της Αιγύπτου και του Κατάρ δεν επιτεύχθηκε τελικά...

    Milliyet: Τα Eurofighter απάντηση στο σχέδιο της Ελλάδας για τα F-35

    Η Τουρκία με την προμήθεια 40 μαχητικών Eurofighter σχεδιάζει να αποτρέψει την προσωρινή αεροπορική...

    COP28 – Βασιλιάς Κάρολος: Με την ελληνική σημαία στην γραβάτα του στη Σύνοδο για το Κλίμα, λίγα 24ωρα μετά την αντίδραση Σούνακ

    Τις ελληνικές του ρίζες φαίνεται πως επέλεξε να τιμήσει ο βασιλιάς Κάρολος, φορώντας γραβάτα...

    Περισσότερα

    Η Vivartia απέκτησε τον έλεγχο της ηπειρώτικης γαλακτοβιομηχανίας Δώδωνη – Εξαγόρασε από τη SI Foods το υπόλοιπο 22% των μετοχών της

    Δυόμισι χρόνια μετά την εξαγορά του 78% της Δωδώνη από τη CVC Capital Partners, το αμερικανικό επενδυτικό...

    Ο πόλεμος επέστρεψε στη Γάζα: Έληξε η εκεχειρία, πάνω από 60 νεκροί – Διαπραγματεύσεις για νέα ανακωχή

    Παρά τις πυρετώδεις προσπάθειες των ΗΠΑ, της Αιγύπτου και του Κατάρ δεν επιτεύχθηκε τελικά...

    Milliyet: Τα Eurofighter απάντηση στο σχέδιο της Ελλάδας για τα F-35

    Η Τουρκία με την προμήθεια 40 μαχητικών Eurofighter σχεδιάζει να αποτρέψει την προσωρινή αεροπορική...
    Μετάβαση στο περιεχόμενο