ihm26 poster 300x250

Χιώτης αγόρασε λάπτοπ από την Πρέβεζα και παρέλαβε «σκουπίδια»

Μια υπόθεση απάτης κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, η οποία διαπράχθηκε κατά το προηγούμενο 20μερο περίπου, σε βάρος ενός άνδρα που διαμένει στη Χίο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας στο πλαίσιο αγοράς φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω αγγελίας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, παρέλαβε δέμα από εταιρεία ταχυμεταφορών στη Χίο, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 559 ευρώ. Ακολούθως διαπίστωσε ότι, το δέμα περιείχε παλαιά και μη λειτουργικά αντικείμενα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, το συγκεκριμένο δέμα απέστειλε η γυναίκα, από εταιρεία ταχυμεταφορών στην περιοχή της Πρέβεζας. Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 559 ευρώ που είχε στην κατοχή της η δράστιδα, καθώς και αποδεικτικό έγγραφο συναλλαγής.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου και σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

0011d4a63afe94590411975b8822e4cf L

Ρόδος: 15χρονος τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας – Φέρει εγκαύματα στο αριστερό χέρι

Η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του 15χρονου στη Ρόδο. Ένας
6868

Ηγουμενίτσα: Στην πλάτη πυροσβέστη, σκαρφάλωσε οδηγός οχήματος, για να απεγκλωβιστεί από πλημμυρισμένο δρόμο

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν οδηγό, το αυτοκίνητο του οποίου ακινητοποιήθηκε όταν