ihm26 poster 300x250

Αθωώθηκε ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατών για το έλλειμα των 6 εκ. ευρώ στο Δήμο

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και Πλημμελημάτων Κέρκυρας αποφάσισε να αθωώσει τον πρώην Δήμαρχο Φιλιατών, Μηνά Ντουμάζιο, στην υπόθεση που αφορά έλλειμα 6,1 εκατομμυρίων ευρώ, κατά τον έλεγχο των Οικονομικών Επιθεωρητών για τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2010. Η απόφαση του δικαστηρίου βασίστηκε στον ισχυρισμό ότι το έλλειμα ήταν λογιστικό και όχι ταμειακό, καθιστώντας τα περιστατικά μη αποδεκτά για την κατηγορία της απιστίας.

Τονίζεται επίσης ότι ο κ. Ντουμάζιος έχει ήδη καταδικαστεί σε 18 χρόνια φυλάκισης από το ίδιο εφετείο για υπεξαίρεση 1,7 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου Φιλιατών, που αφορούν τα έτη 2008, 2009. Έχει υποβάλει έφεση για αυτήν την υπόθεση, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί στις αρχές του 2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

ee0bf69c6b7e85e153da6ea17e2cbdda L

ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης: Κλείνει για 15 μέρες – Πότε θα ξανανοίξει

Κλείνει ξανά για 15 ημέρες το Μετρό Θεσσαλονίκης στα τέλη
karafotis xristoforoy

Eurovision 2025: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Κώστας Καραφώτης υποψήφιοι στον Εθνικό Τελικό με το τραγούδι «Παράδεισος» 

Τις εμφανίσεις τους στις εκπομπές της ΕΡΤ πριν από τη διεξαγωγή του τελικού