ihm26 poster 300x250

Ασπρόπυργος: Παραδόθηκε ο 25χρονος που τραυμάτισε 15χρονο με αδέσποτη σφαίρα

xeiropedes 3
xeiropedes 3

 

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο υπεύθυνος για τον τραυματισμό ενός 15χρονου στον Ασπρόπυργο, ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

O ανήλικος είναι Ρομά αλβανικής υπηκοότητας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. Μάλιστα παραμένει υπό νοσηλεία καθώς το τραύμα του ήταν σοβαρό.

Μετά το επεισόδιο οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Είχαν μάλιστα φθάσει στα ίχνη του, καθώς είχε ταυτοποιηθεί, όμως πρόλαβε να παραδοθεί στην Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης, αντιλαμβανόμενος ότι τα περιθώρια είχαν στενέψει.

Πρόκειται για έναν 25χρονο ρομά, ο οποίος μάλιστα έχει και συγγενική σχέση με το θύμα, καθώς είναι θείος του 15χρονου. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς φαίνεται ότι επιδόθηκε σε άσκοπους πυροβολισμούς μαζί με άλλα άτομα. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι με κάποιους έπαιζαν ρώσικη ρουλέτα, με αποτέλεσμα μία αδέσποτη σφαίρα να καρφωθεί στον 15χρονο.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος – ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Εξιχνιάστηκε η επίθεση σε βάρος ανηλίκου στην Πρέβεζα

Περίπτωση επίθεσης σε βάρος ημεδαπού ανηλίκου, που σημειώθηκε βραδινές ώρες
5905455 scaled e1753695278203

Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι στο Π. Φάληρο: Σημάδια κακοποίησης φέρει το σώμα του παιδιού – Δεν το έχει αναζητήσει κανείς

Σημάδια κακοποίησης φέρει το κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό σε παράλια