ihm26 poster 300x250

Άρχισαν οι πρώτες κρατήσεις από Έλληνες σε Πρέβεζα και Πάργα

Ξεκίνησε δειλά η τουριστική περίοδος στην Πρέβεζα. Οι επαγγελματίες του κλάδου δηλώνουν έτοιμοι για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η παραλία του Μονολιθίου θεωρείται η πλέον ασφαλής, καθώς το μήκος της φτάνει τα 20 χιλιόμετρα περίπου. Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να κολυμπούν, ενώ άνοιξαν και τα πρώτα καταστήματα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν ξενοδόχοι της Πρέβεζας, άρχισαν οι πρώτες κρατήσεις από Έλληνες και κυρίως μέσω του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού.

Την ίδια εικόνα μετέφερε, μέσω την ΕΡΤ Ιωαννίνων, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων και Ενοικιαζομένων Δωματίων «ο Ξένιος Ζευς» Χρήστος Ζήγος, για όλη την Ήπειρο, σημειώνοντας ότι ο τουρισμός στην περιοχή ξεκινά εκ του μηδενός και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο επαγγελματισμός και οι καλές τιμές, είναι τα στοιχεία που θα συντελέσουν στη δημιουργία ρεύματος επισκεπτών, κυρίως από το εσωτερικό της χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

elstat

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση των θανάτων στην Ήπειρο το 2022

Συνολικά 4.536 συνάνθρωποί μας χάθηκαν το 2022 στην Ήπειρο, 2.298
0072b3ca17ac40aa45b3b54bd6ab9619 L

Οδηγός: Τι πρέπει να ξέρετε για τον καθαρισμό των οικοπέδων σας

Χρήσιμος οδηγός με ερωτήσεις – απαντήσεις Προθεσμία έως τις 15