Αποφασίστηκε η οριστική χάραξη του Ποδηλατόδρομου Πρέβεζα-Πάργα

Την οριστική όδευση του Ποδηλατόδρομου Πρέβεζα-Πάργα συναποφάσισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Σίγουρα η αλλαγή όδευσης αυξάνει το κόστος κατασκευής αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το κατασκευάσουμε” αναφέρει ο κ. Καχριμάνης με το επιπλέον ποσό να ανέρχεται περίπου στο 1 εκ. ευρώ το οποίο θα αναζητηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, η χρηματοδότηση θα αναζητηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).
Η αλλαγή στη χάραξη που δημιούργησε η παράκαμψη του παραλιακού μετώπου του Μονολιθίου θα επιφέρει και άλλες ανατροπές όχι μόνο οικονομικές. Πάντως σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη και τα όσα ανέφερε στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής η αποκατάσταση στην περιοχή του Μονολιθίου έχει ολοκληρωθεί και το τμήμα αυτό προς το παρόν θα παραμείνει ως έχει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Νεκρός στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένας 70χρονος – Τον εντόπισαν με το σήμα του κινητού του μετά από αναζήτηση

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άντρας, ηλικίας περίπου 70 ετών με καταγωγή

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Καναλακίου καταγγέλλουν εξάντληση, ελλείψεις και αυθαίρετες μετακινήσεις

Σε δημόσια καταγγελία προχώρησαν οι αγροτικοί και υπόχρεοι προσωπικοί ιατροί