ihm26 poster 300x250

Απίστευτη αγριότητα: Σκύλος ακρωτηριάστηκε με τσεκούρι σε χωριό του Δήμου Φιλιατών!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου έρχεται στο φως στη Θεσπρωτία, καθώς ο Φίλου, ένας σκύλος που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε χωριό του Δήμου Φιλιατών, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά από ακρωτηριασμό που φέρεται να έγινε με τσεκούρι.

Το σκυλί εντοπίστηκε από εκδρομείς του Πάσχα, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές. Ο Δήμος Φιλιατών αντέδρασε άμεσα, προχωρώντας στη διάσωση και μεταφορά του ζώου σε κτηνιατρική κλινική, με τη στήριξη της Φιλοζωικής ARGOS – Κιβωτός Θεσπρωτίας.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με επιτυχία, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου – η πέμπτη που κατατίθεται τον τελευταίο χρόνο για περιστατικό κακοποίησης ζώου.

Ο Δήμος Φιλιατών, που πρόσφατα βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αδέσποτων Ζώων για τις δράσεις του στην προστασία των ζώων, συνεχίζει να στηρίζει τη φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 170 στειρώσεις και 30 υιοθεσίες τον τελευταίο χρόνο.

Ο Φίλου αναζητά μια οικογένεια που θα του προσφέρει φροντίδα και αγάπη, ενώ η Φιλοζωική ARGOS έχει ξεκινήσει εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τα έξοδα νοσηλείας και τη μετέπειτα φροντίδα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

2c614da9557ce12a77cdf450ed5f12a7 L

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Από τον θερμό αέρα σε πτώση θερμοκρασίας – Με τι καιρό θα γίνουν Επιτάφιος και Ανάσταση

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα
412030481 918778773093757 1970307942016010232 n 1024x768

Ηγουμενίτσα: Κάτω από τα νερά η ακτή του Δρεπάνου

Για μια ακόμα φορά, τα τελευταία χρόνια, θάλασσα και λιμνοθάλασσα ενώθηκαν