ihm26 poster 300x250

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σε Πρέβεζα και Πάργα – Υψηλός και ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς

Ανεβαίνει ο υδράργυρος και για την περιοχή της Πρέβεζας και της Παργας τις επόμενες μέρες και τουλάχιστον έως την Κυριακή θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η σκόνη θα παραμείνει στην ατμόσφαιρα έως και το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ και η νέα εβδομάδα φαίνεται ότι θα ξεκινήσει με πολύ υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.
Το γεγονός αυτό προκαλεί αυξημένη ετοιμότητα και των αρμόδιων αρχών για πιθανή πρόκληση πυρκαγιών και μάλιστα σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη της Πολιτικής Προστασίας η Πρέβεζα και η Πάργα αύριο Παρασκευή βρίσκεται στο “πορτοκαλί” , κατηγορία που ισοδυναμεί με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

ef50ea2350e3cdda3de8721a9dbc7e02 L

Οι πανηγυρισμοί της Γιολάντα Καλογεροπούλου στο Allwyn Game Time

Η δημοφιλής ηθοποιός μιμείται τους Μπολτ, Εμπαπέ, Ρονάλντο και Τζόκοβιτς
5950302 scaled

Σε συνεχή αυξητική τάση η θερμοκρασία στην Ελλάδα – Τι έδειξε η κλιματική αποτίμηση του Climatebook για το 2023

Το θερμότερο έτος των τελευταίων 30 χρόνων ήταν για την