ihm26 poster 300x250

Αλεξανδρούπολη: Ζωγραφίζουν διαγραμμίσεις σε διαβάσεις για ΑμεΑ σε είκοσι δήμους

n 1
n 1
n

Στην Αλεξανδρούπολη, ζωγραφίζουν διαγραμμίσεις σε διαβάσεις για ΑμεΑ σε είκοσι δήμους, για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να του δώσουν να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι για αυτή την ειδική κατηγορία συνανθρώπων μας να περάσουν από συγκεκριμένα σημεία. Οι διαγραμμίσεις θα ξεκινήσουν από την Ορεστιάδα και θα φτάσουν μέχρι τα Γρεβενά.

Μπροστάρης στην προσπάθεια αυτή, είναι ο κ. Φίλιππος Παπαχαραλαμπίδης, ιδρυτής οργανισμού Act Now και πατέρας ενός παιδιού δευτέρας Γυμνασίου, του Λέανδρου, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης. Το μήνυμα είναι μία μόνο λέξη, λέει ο Λέανδρος, “ο σεβασμός” απέναντι σε όλους.

Ο κ. Ηλίας Κοασίδης, εκπαιδευτικός, αναφέρθηκε στη σημασία της συγκεκριμένης προσπάθειας με κοινωνική διάσταση, στην οποία συμμετέχει ως εθελοντής και ο ίδιος.

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Israeli soldiers operate inside the Gaza Strip as seen from southern Israel

ΟΗΕ και Παγκόσμια Τράπεζα αποκαλύπτουν ότι το κόστος του πολέμου στη Γάζα ανήλθε σε 18,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Κοινή έκθεση των Ηνωμένων Εθνών και της Παγκόσμιας Τράπεζας αποκάλυψε
278933363 5451224521608875 2792608183768088277 n

Στράτος Ιωάννου: Μελέτη για τριπλή χρήση του λιμανιού Πρέβεζας

Υπέρ της τριπλής χρήσης του λιμανιού της Πρέβεζας τάχθηκε ο