ihm26 poster 300x250

Άγριο έγκλημα: Τον έδεσαν στην καρέκλα, τον φίμωσαν και τον σκότωσαν

nekros xania 3 1

Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές των Χανίων, καθώς ένας 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης, δεμένος και φιμωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του cretalive, ο 52χρονος ήταν άγρια χτυπημένος στο πρόσωπο. Το περιστατικό αποκαλύφθηκε, όταν γείτονας του άτυχου άνδρα βρήκε την πόρτα του σπιτιού του, ανοιχτή.

Ανήσυχος, μπήκε στο εσωτερικό και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Άμεσα ενημέρωσε τις αρχές και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το φρικτό έγκλημα παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, με την αστυνομία να ερευνά την υπόθεση.

Όπως εκτιμάται, φως σε όλα όσα συνέβησαν θα ρίξει το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 52χρονος είναι γνωστός στις αρχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

iran police

Το Ιράν συνέλαβε 700 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

Το Ιράν ανακοίνωσε τη σύλληψη 700 ατόμων που φέρονται να
6a38aed199169965dd3112d5b2d3438d L

Νοσοκομείο Ρόδου: Γονείς πήραν χωρίς έγκριση το άρρωστο βρέφος τους και το επέστρεψαν σε κρίσιμη κατάσταση

Το βρέφος διασωληνώθηκε λόγω σηπτικής καταπληξίας από πνευμονία. Ένα βρέφος