Άγρια δολοφονία: Τον σκότωσε με τσάπα και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του – Αναζητείται Βούλγαρος εργάτης.

Δολοφονημένος με άγριο τρόπο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε αγροτική περιοχή στα Φάρσαλα ένας ηλικιωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onlarissa ο άντρας ηλικίας περίπου 85 ετών, βρέθηκε σε χωράφι στην περιοχή μεταξύ Δασολόφου και Χαλκιάδων νεκρός, χτυπημένος με αγροτικό εργαλείο, πιθανότατα τσάπα.

Η ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε πως ο ηλικιωμένος ήταν πολλές φορές χτυπημένος στο κεφάλι και προσδιορίζει τον θάνατο του το πρωί της Παρασκευής.

Οι έρευνες για τον άτυχο ηλικιωμένο που διέμενε μόνος του στο χωριό Βασιλί του Δήμου Φαρσάλων, ξεκίνησαν όταν το αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε εγκαταλειμμένο στη Θεσσαλονίκη, κάτι που κίνησε την υποψία των αρχών. Πιθανολογείται πως ο δράστης της δολοφονίας πήρε το αγροτικό και το εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη.

Για τη δολοφονία αναζητείται Βούλγαρος εργάτης, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές καθώς είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Ο ηλικιωμένος τον είχε πάρει για δουλειά το περασμένο καλοκαίρι στα χωράφια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

30524395 2 scaled 1

Υεμένη: Οι Χούθι δημοσίευσαν βίντεο με αγνοουμένους ναυτικούς από το πλήρωμα του Eternity C

Οι υποστηριζόμενοι από το Ιράν, αντάρτες Χούθι της Υεμένης, δημοσίευσαν
4033200 scaled

Καιρός: Βελτίωση του καιρού, με ηλιοφάνεια και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας – Πρόγνωση από την Α. Τυράσκη

Βελτιώνεται βαθμιαία ο καιρός, , σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της