ihm26 poster 300x250

Μέτσοβο: «Ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα» λέει η 21χρονη που τραυματίστηκε από βαρελότα

pyrotexnhmata metsobo scaled 1

Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ρίψης βεγγαλικών και βαρελότων την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Μέτσοβο.

Οι τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά και άμεσα ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο τις μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Ένιωσα τον κρότο σαν να έσκαγε βόμβα»

Η Πένυ Λαϊνιώτη, μία από τις γυναίκες που τραυματίστηκαν, μίλησε στο Mega και περιέγραψε καρέ – καρέ πώς έγινα το περιστατικό.

«Καθόμασταν στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου και περιμέναμε να αλλάξει ο χρόνος. Με το που είπαν καλή χρονιά και γύρισα να φιλήσω τους συγγενείς και την οικογένειά μου, σκάνε τα βεγγαλικά και τα βαρελότα. Δεν πρόλαβα να γυρίσω στους γονείς μου να τους φιλήσω και σκάει δίπλα στο πόδι μου ένα βαρελότο» τόνισε η νεαρή.

Όπως είπε η ίδια, ο κρότος ήταν τόσο δυνατός που ένιωσε σαν να έσκασε βόμβα δίπλα της, ενώ έχασε τις αισθήσεις της για περίπου 10 λεπτά.

«Εκείνη τη στιγμή ο κρότος ήταν τόσο δυνατός, που τον ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα. Έχασα για κάποια δευτερόλεπτα την ακοή μου, δεν μπορούσα να καταλάβω και να ακούσω τίποτα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Ήμουν αναίσθητη για περίπου 10 λεπτά και κάποια γιατροί που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν με μαλάξεις να με συνεφέρουν μέχρι να έρθουν οι τραυματιοφορείς να με πάνε στο Κέντρο Υγείας», πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

AP21224458315487

Ισπανία: Θερμοκρασίες ρεκόρ για την εποχή αναμένει η Μετεωρολογική υπηρεσία

Πραγματική έκρηξη στο θερμόμετρο, ανακοινώνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Aemet)

Νέα εποχή για το «πλαστικό χρήμα»: Υποχρεωτική χρήση των POS – Πότε ξεκινούν τα πρόστιμα

Υποχρεωτική είναι πλέον η δυνατότητα της χρήσης μηχανημάτων POS σε 35