Έντονη είναι η φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του Γιώργου Δημητρίου, ο οποίος φαίνεται πως προετοιμάζεται για μια νέα κάθοδο στον στίβο των βουλευτικών εκλογών. Σύμφωνα με το kanalakinews.gr, ο κ. Δημητρίου έχει καταφέρει να διατηρήσει ζωντανή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχτισε με τους πολίτες της Πρέβεζας κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Η εξέλιξη αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ο ίδιος έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις και τις επαφές του με τοπικούς φορείς, επιβεβαιώνοντας πως παραμένει ένας από τους ισχυρότερους παίκτες στην πολιτική σκακιέρα του νομού.
Στα γραφεία του κόμματος επικρατεί η άποψη πως ο Γιώργος Δημητρίου διαθέτει το απαραίτητο πολιτικό εκτόπισμα για να ηγηθεί της προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα. Η εμπειρία του από τη μάχη του 2023 και η αποδοχή που απολαμβάνει από τη βάση των ψηφοφόρων αποτελούν εγγύηση για μια ανταγωνιστική παρουσία.
Πολιτικοί κύκλοι της περιοχής αναφέρουν ότι η υποψηφιότητά του έχει ήδη «κλειδώσει», σηματοδοτώντας μια περίοδο έντονης κινητικότητας και προετοιμασίας. Για τον Γιώργο Δημητρίου, η νέα αυτή πρόκληση αποτελεί τη συνέχεια μιας πορείας που ξεκίνησε με δυναμισμό και στοχεύει στην ουσιαστική εκπροσώπηση της Πρέβεζας στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
