Καταγγελίες για έλλειψη νερού στην Πρέβεζα – Καλοκαίρι χωρίς σταγόνα σε τουριστικές ζώνες όπως η Καστροσυκιά και η Λυγιά
Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι σε περιοχές όπως η Καστροσυκιά και η Λυγιά, καθώς το νερό έχει… εξαφανιστεί. Εδώ και ημέρες, ολόκληρα νοικοκυριά μένουν χωρίς νερό, ενώ όσοι είναι πιο “τυχεροί” περιμένουν με τις ώρες για να στάξει κάτι από τη βρύση.
Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες προς τον Δήμο Πρέβεζας και τη ΔΕΥΑΠ – τόσο με τηλεφωνικές όσο και γραπτές αναφορές – οι πολίτες νιώθουν ότι δεν εισακούονται. Όχι μόνο λύσεις δεν δόθηκαν, αλλά αισθάνονται πλήρως αγνοημένοι.
Δεν πρόκειται για επισκέπτες ή τουρίστες, αλλά για μόνιμους κατοίκους, που πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς τους και έχουν κάθε λόγο να απαιτούν τις στοιχειώδεις παροχές – όπως το νερό.
Το φετινό καλοκαίρι, αντί για ανάπαυλα, μετατράπηκε σε δοκιμασία. Η αδιαφορία των υπευθύνων έχει προκαλέσει αγανάκτηση και εύλογα ερωτήματα για το πού βρίσκεται ο σεβασμός προς τους πολίτες.