ihm26 poster 300x250

Κατάρρευση στην Παθολογική Πρέβεζας! Ένας μόνο γιατρός για όλους!

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει, σύμφωνα με το σύλλογο εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας, μετά από δύο νέες παραιτήσεις γιατρών τον τελευταίο μήνα.

Η κλινική, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, έχει απομείνει με έναν μόνο γιατρό και έναν εξωτερικό συνεργάτη, προσθέτοντας ότι αυτό καθιστά αδύνατη την εφημερία της.

Ο σύλλογος εργαζομένων σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι για τις διακομιδές ασθενών σε άλλα νοσοκομεία ευθύνεται η έλλειψη ιατρικού προσωπικού και όχι οι εργασίες ανακαίνισης, που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει.

Σοβαρά προβλήματα στελέχωσης, σύμφωνα με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους, καταγράφονται και στα νοσοκομεία Άρτας και Λευκάδας, ενώ η διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας προειδοποιεί με κινητοποιήσεις, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Don't Miss

AP25154547072817 scaled 1

Τραμπ: Θα στείλουμε προηγμένης τεχνολογίας όπλα στην Ουκρανία – Το κόστος θα το πληρώσει το ΝΑΤΟ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες
thalasia helona

Μια θαλάσσια χελώνα 104 ετών από την Ελλάδα βρέθηκε στα ανοιχτά της Αλεξάνδρειας

Οι αιγυπτιακές αρχές βρήκαν μια μεγάλη υπό εξαφάνιση χελώνα στις