ihm26 poster 300x250

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ξενοδοχειακού ομίλου “MAST Hotels & Resorts”

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” γιόρτασε την αρχή του νέου έτους με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο “Dioni Boutique Hotel” στην Πρέβεζα παρουσία των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των συνεργατών του και εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η εκπρόσωπος του ομίλου Ρόη Ιωάννου καλωσόρισε τους καλεσμένους και μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου και μέλος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Χρήστο Ιωάννου, καθώς και τον πατέρα τους Στράτο Ιωάννου, ευχήθηκαν σε όλους μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και δημιουργία.

Η οικογένεια Ιωάννου τόνισε τη σημασία της δημιουργίας σταθερών και μακροχρόνιων εργασιακών σχέσεων με το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου, αναγνωρίζοντας τη ζωτική συμβολή των εργαζομένων στην ανάπτυξη και την επιτυχημένη πορεία του ομίλου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, κλήρωση δώρων για όλους τους προσκεκλημένους, χορό και τραγούδι με ζωντανή μουσική.

Ο όμιλος διαθέτει επτά ξενοδοχειακές μονάδες σε Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη, με περισσότερες από 1.500 κλίνες, ενώ απασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους και συνεργάτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

CEB5CEBBCEB9CEBACEBFCF80CF84CEB5CF81CEB1 CE91CF85CF83CF84CF81CEB1CEBBCEAFCEB1

Αυστραλία: Ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα – Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες (video)

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τρεις ακόμη είναι

74χρονος βγήκε για να μαζέψει χόρτα και βρέθηκε νεκρός

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 74χρονος από τη Φιγαλεία στην Ηλεία, που