Σοκ σε καμαριέρα γνωστού ξενοδοχείου στην Πάργα – Έστρωνε το κρεβάτι και ξαφνικά βρήκε έναν ηλεκτρικό δονητή!

Σοκ έπαθε μια καμαριέρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάργας όταν μπήκε σε δωμάτιο για να καθαρίσει και βρήκε ξεχασμένο έναν δονητή. Η καμαριέρα έστρωνε το κρεβάτι όταν ξαφνικά ανάμεσα στα σεντόνια βρήκε τον δονητή… και μάλιστα με τις μπαταρίες τελειωμένες. Η πελάτισσα και τουρίστρια του ξενοδοχείου είχε ξεχάσει το «εργαλείο» της με το οποίο πέρασε δυο ξεχωριστές νύχτες.

Η τουρίστρια ενώ συνέχισε τις διακοπές της στην Λευκάδα συνειδητοποίησε ότι της λείπει η… ηδονή, και σύμφωνα με το Fanaripress.gr τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο και ρώτησε αν… ξέχασε κάτι. Και βέβαια η υπάλληλος της ρεσεψιόν της είπε ότι όντως… κάτι ξέχασε και ότι είναι σε ασφαλές σημείο μέχρι να έρθει να το πάρει. Κανείς βέβαια δεν ανέφερε τη λέξη “δονητής”», μας είπε καμαριέρα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Σχεδόν κάθε μέρα, εκατομμύρια αντικείμενα ξεχνιούνται στα δωμάτια των ξενοδοχείων από βιαστικούς ή αφηρημένους ταξιδιώτες! Κινητά τηλέφωνα, ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά και μερικά πράγματα που ξεπερνούν την λογική και τη φαντασία στο ανθρώπινου νου.

Το πιο συνηθισμένο «εύρημα» σε ξενοδοχεία είναι τα γυναικεία εσώρουχα. Όμως κατά καιρούς έχουν βρεθεί και ανδρικά εσώρουχα. Όσο για «αποδείξεις» ερωτικών περιπτύξεων; Τα προφυλακτικά είναι επίσης ένα συνηθισμένο εύρημα από τις καμαριέρες των ξενοδοχείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

CE9BCE99CE9CCE95CE9DCE99CE9ACE9F CE9CCE95CEA4CE91CE9ACE9FCE9CCE99CE94CE97

Σχινιάς: Είκοσι μέρες στο νερό ήταν η σορός του άνδρα με το δεμένο βαρίδι στο πόδι – Πού στρέφονται οι έρευνες

Μπροστά σε ένα πραγματικό γρίφο βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές που
a3ede71616ca09767d4a091df8acd260 L 1

Αγωνία για την οσμή αερίου στην Αθήνα – Δεν μπορεί να εντοπιστεί η αιτία

Δεν μπορεί να εντοπιστεί ο λόγος της οσμής αερίου στην