ihm26 poster 300x250

Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε βίλα που μένει γόνος επιχειρηματικής οικογένειας – Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ

Μια μεγάλη κλοπή που σημειώθηκε μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, στις 26 Δεκεμβρίου, αποκαλύφθηκε όταν η ιδιοκτήτρια επέστρεψε στο σπίτι της μετά τις διακοπές και διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΡΤnews άγνωστοι ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο της γυναίκας που είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και απέσπασαν το πολύτιμο περιεχόμενό του. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις Αρχές αυτό περιείχε περίπου 30.000 – 40.000 ευρώ και κοσμήματα, τιμαλφή και ρολόγια αξίας 1.000.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλεξαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καθώς και γενετικό υλικό και διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος – ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

ΠΑΣ Αχέρων: Στηρίζει το συνδυασμό Θωμά Κάρτσακλα στις εκλογές της ΕΠΣ Π-Λ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Αχέρων αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει
AP24268522126719

Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο – Η Χεζμπολάχ λέει ότι εκτόξευσε πύραυλο με στόχο το αρχηγείο της Μοσάντ

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο, για