Κέρκυρα: Τραγωδία με εργάτη που έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε, το πρωί της Τετάρτης, σε ξενοδοχείο στο νότιο συγκρότημα της Κέρκυρας. Σύμφωνα με το ρεπορταζ της ΕΡΤ, εργάτης που εκτελούσε εργασίες στο ξενοδοχείο έπεσε από τον πέμπτο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί της Τετάρτης (9/10) σε ξενοδοχείο, λίγο πριν από τις Μπενίτσες, όπου είναι σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης. Ο 31 ετών εργάτης από τη Ρουμανία έπεσε από αναβατόριο, το οποίο βρισκόταν στο ύψος του 5ου ορόφου του κτιρίου.

Σε ότι αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, αυτές ερευνώνται. Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες, ο εργάτης βρισκόταν πάνω στο αναβατόριο, το οποίο εκείνη την ώρα ανέβαινε στο ύψος του 5ου ορόφου του ξενοδοχείου όταν, για άγνωστη αιτία, δεν σταμάτησε στο τέλος του πυλώνα, με αποτέλεσμα ο άνω μηχανισμός στήριξης να “ξεκουμπώσει” και το καλάθι να γυρίσει 90 μοίρες, ρίχνοντας τον εργάτη από αυτό το ύψος στο έδαφος.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

screenshot 2025 07 23 123238

ΗΠΑ: Θα κυκλοφορήσει Coca-Cola με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο έπειτα από παρέμβαση Τραμπ

Η Coca-Cola, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αναψυκτικών παγκοσμίως, ανακοίνωση
seismos ss 768x432 1

Σεισμός ανοιχτά της Ρόδου: Μικρές υλικές ζημιές στο νησί, μία έφηβη νεκρή στην Τουρκία – Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός

Ισχυρή σεισμική δόνηση, 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε λίγο