ihm26 poster 300x250

Εγνατία Οδός: Καθηγήτρια πανεπιστημίου από την Ελασσόνα το θύμα του τροχαίου στην Τύρια Ιωαννίνων

Η κοινότητα της Ελασσόνας θρηνεί την απώλεια της 52χρονης Κατερίνας Κατσιάνα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό κοντά στην Τύρια, Ιωαννίνων. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν η Κατερίνα Κατσιάνα, κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και συγκρούστηκε με τις προστατευτικές μπάρες.

Η θανατηφόρα σύγκρουση προκάλεσε τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, ενώ ο 18χρονος γιος της, ο οποίος ήταν μαζί της, απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και είναι εκτός κινδύνου.

Η Κατερίνα Κατσιάνα ήταν αναγνωρίσιμη για τη σημαντική της συνεισφορά ως Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και για τη μακρόχρονη πορεία της στη δημόσια εκπαίδευση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

868636

Φρίκη και αποτροπιασμό με τις αποκαλύψεις του 4χρονου που τον βίαζε ο πατέρα του με την συμμετοχή της πρεσβυτέρας γιαγιάς του

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου, αυτή

Έντονη αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη δραστηριοποίηση των ΤΑΞΙ Φαναρίου στην Πάργα

Με κεντρικό θέμα το καθεστώς λειτουργίας των ταξί κατά τους