ihm26 poster 300x250

Παγκάκι για τη μουσική στην αυλή του 2ο Δημοτικυ σχολείου Καναλλακίου

Ένα παγκάκι για τη μουσική δημιουργήσαν στην αυλή τα παιδιά του 2ο Δημοτικυ σχολείου Καναλλακίου, με σκοπό  ένα περιβάλλον πλούσιο σε μουσικά ερεθίσματα ώστε να «ενορχηστρώσουνε» την αρχή μιας μεγάλης αγάπης για τη μουσική που θα κρατήσει μια ζωή.

Λίγα πράγματα αρέσουν στα παιδιά περισσότερο από το τραγούδι και το χορό ή, έστω, από το να ακούνε απλά μουσική.

Η επίδραση της μελωδίας στο συναισθηματικό   κόσμο  των παιδιών   είναι άμεση  και  επηρεάζει με πιο εμφανή σημάδια την εύπλαστη  προσωπικότητα τους.

Καλλιεργεί τη φαντασία και αναπτύσσει τη δημιουργικότητα τους.  Τα βοηθάει να συγκεντρώνονται και να οργανώνουν τις σκέψεις τους.

Στο  παγκάκι της μουσικής οι μαθητές θα μπορούν να τραγουδήσουν, να  ακούσουν μουσική , να μας παρουσιάσουν ένα κονσέρτο παρέα με την μουσικό τους .

Στο Σχολείο μας Θέλουμε χαρούμενα παιδιά και με μουσική παιδεία !

Λέμε Ναι στη μουσική και στο ρυθμό !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

8fa216831f3c4dbd311ed6a162ed3743 L

Νέα ημέρα κλήρωσης για το Λαϊκό Λαχείο – Κάθε Τετάρτη οι μονοί ή οι ζυγοί λήγοντες κερδίζουν

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του τρίδυμου λαχνού, η κλήρωση
ezgif 2 75dd66546b 1024x504

Παραμένει στη ΜΕΘ ο 8χρονος που είδε τη μητέρα του να δολοφονείται στο παιδικό του δωμάτιο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιπποκράτειου της Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται το οκταχρονο