ihm26 poster 300x250

Τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο έδωσε μία 17χρονη – Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που την εντόπισαν απαγχονισμένη

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/01) στο Ριζάρι του Δήμου Έδεσσας, καθώς μία 17χρονη μαθήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα, η 17χρονη, η οποία ήταν αλβανικής καταγωγής και μαθήτρια της Β’ Λυκείου, βρέθηκε νεκρή σήμερα το απόγευμα από τους οικείους της.

Την κοπέλα μετέφεραν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Έδεσσας, με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν στην ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η αδικοχαμένη κοπέλα είχε ήδη καταλήξει και διαπιστώθηκε ο κλινικός της θάνατος.

Άφησε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μαθήτρια άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες του pellanews.gr, η 17χρονη έβαλε τέλος στην ζωή της ερωτικής απογοήτευσης.

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία.

Η είδηση προκάλεσε σοκ και βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια όσο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

agrinio1

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος που ασέλγησε σε 4χρονο!

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος
c8e5386b806b7c0e74c3d63c875dfc16 L

Οι καλοκαιρινές διακοπές κινδυνεύουν – H ΕΕ προειδοποιεί για «κρίση»

Ο επικεφαλής της Ιταλικής Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε στο Sky