46χρονος αστυνομικός έπαθε έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας και πέθανε

dias 2

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας ο θάνατος αστυνομικού, της ομάδας ΔΙΑΣ, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας που έπαθε έμφραγμα, εν ώρα υπηρεσίας, το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος αστυνομικός εκτελούσε περιπολία, στους δρόμους της πόλης όταν ξαφνικά ένιωσε δυσφορία και έντονο πόνο. Μετέβη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας συνοδεία συναδέλφων, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Μετά την προσφορά πρώτων βοηθειών διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και κατέληξε, σύμφωνα με το evima. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Russian opposition activist Vladimir Kara Murza stands in a class cage in a courtroom at the Moscow

Ρωσία: Κατηγορεί δυτικές χώρες για παρέμβαση στις εσωτερικές της υποθέσεις αναφορικά με την καταδίκη του Βλ. Καρά-Μουρζά

Οι δηλώσεις των πρεσβευτών των ΗΠΑ, του Καναδά και

ΕΛ.ΑΣ: Δύο συλλήψεις στην Πάτρα για εμπρησμό

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται δυο άτομα, ύποπτα για