Βρετανία: Δύο άνθρωποι μαχαιρώθηκαν θανάσιμα κοντά στην Γέφυρα του Λονδίνου

ap25098251841831 scaled 1
ap25098251841831 scaled 1
Britain Trump Tariffs

Δύο άνδρες μαχαιρώθηκαν θανάσιμα σήμερα, Δευτέρα (28/7) σε εταιρεία του Σάουθγουορκ, κοντά στην περίφημη Γέφυρα του Λονδίνου, περιοχή που αποτελεί πόλο έλξης τουριστών.

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, ένας 58χρονος βρέθηκε νεκρός και ένας 27χρονος υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο. Ένας άλλος τραυματίας, περίπου 30 ετών, νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σε σοβαρή κατάσταση έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία. Πρόκειται για άνδρα περίπου 30 ετών, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

«Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τις συνθήκες αυτού του φοβερού περιστατικού», δήλωσε η αστυνομική διευθύντρια Έμμα Μποντ. «Επί του παρόντος, δεν θεωρούμε πως σχετίζεται με τρομοκρατία», συμπλήρωσε και διαβεβαίωσε πως «δεν υφίσταται κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

200.000€ για εργασίες όμβριων υδάτων σε Καναλάκι, Κυψέλη και Μεσοπόταμο

Ο Δήμος Πάργας συνεχίζει την προσπάθεια διεύρυνσης του δικτύου όμβριων
4866226 1296x864 1

Υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Σερρών ο Κώστας Αχ. Καραμανλής με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη

Λίγες εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ο Κυριάκος