Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη τριών ετών σε 22χρονο για υπερβολική ταχύτητα

9f22ada809e0becf041c88fa7f13bcbe L
9f22ada809e0becf041c88fa7f13bcbe L
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη τριών ετών σε 22χρονο για υπερβολική ταχύτητα

Ο 22χρονος στη Θεσσαλονίκη έτρεχε με 162χλμ/ώρα σε σημείο που το ανώτατο όριο είναι τα 70.

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 22χρονο στο πλαίσιο του αυτοφόρου με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης.

Ο 22χρονος οδηγός είχε εντοπιστεί το βράδυ της Τετάρτης (06/05) να κινείται με υπερδιπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, ενώ παράλληλα έκανε και επικίνδυνους ελιγμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος έτρεχε με 162 χλμ/ώρα σε σημείο που το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι τα 70. Αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκηδόνας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Επιπλέον του επέβαλαν καιδιοικητικό πρόστιμο.

Η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα ούτε μετατρέπεται σε εξαγοράσιμη, με το δικαστήριο να του αφαιρεί για 6 μήνες την άδεια οδήγησης.

Στην απολογία του ο 22χρονος ανέφερε ότι επέστρεφε από την εργασία του χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΚΑΘΕΙΡΞΗ #ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ_ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

iowa

HΠΑ: H καταστροφική πορεία του ανεμοστρόβιλου που ισοπέδωσε το Γκρίνφιλντ της Αϊόβα σε βίντεο

Στον απόηχο του φονικού ανεμοστρόβιλου που έπληξε χθες τον οικισμό

Απάνθρωπη Πράξη: Σκυλί Βασανίστηκε άγρια και βρέθηκε με πληγές στο Ράγιο Θεσπρωτίας

Στο ήσυχο χωριό Ράγιο της Θεσπρωτίας, μια συγκλονιστική και τραγική