Θεσσαλονίκη: Απρόσεκτος διαρρήκτης επιχείρησε να μπει σε καφεκοπτείο και έσπασε τη τζαμαρία (Βίντεο)

c7dc8668a447b833b6f7522764c78508 L
c7dc8668a447b833b6f7522764c78508 L
Θεσσαλονίκη: Απρόσεκτος διαρρήκτης επιχείρησε να μπει σε καφεκοπτείο και έσπασε τη τζαμαρία (Βίντεο)

Επεισοδιακή απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε σε καφεκοπτείο της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά την Ανάσταση.

Ιδιαίτερα απρόσεκτος φάνηκε να είναι ένας διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη, όταν αποπειράθηκε να εισβάλλει σε καφεκοπτείο στην Πολίχνη το βράδυ της Ανάστασης.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο επίδοξος διαρρήκτης σκαρφάλωσε και έσπασε το τζάμι προκειμένου να μπει μέσα στην επιχείρηση. Όταν έγινε αντιληπτός από μία γειτόνισσα, εκείνος πήδηξε από ύψος 2.5 μέτρων, με αποτέλεσμα να σπάσει την τζαμαρία και στη συνέχεια να τραπεί σε φυγή.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dhsus420limx?integrationId=40599y14juihe6ly}

«Μετά την Ανάσταση ήρθα στο μαγαζί μέχρι τις 3:20 περίπου. Με το πού τελείωσε η εκκλησία στις 3:37 έρχεται ένας, πατάει στο στόρι, ανεβαίνει επάνω, σπάει το τζάμι. Για καλή μου τύχη μία πελάτισσα μου βγήκε έξω και αρχίζει φωνάζει. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν, μόνο το τζάμι, γέμισε ο τόπος γυαλιά. Κόπηκε, έχει αίματα επάνω», είπε ο ιδιοκτήτης του καφεκοπτείου στην ΕΡΤ.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΔΙΑΡΡΗΞΗ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Αυτοκινούμενος τουρισμός σε κρίση – Η Ελλάδα χάνει ταξιδιώτες λόγω νέων περιορισμών

Φρένο βάζει η κυβέρνηση στον αυτοκινούμενο τουρισμό με την τελευταία
French CRS riot police officers secure the area outside the Parc des Princes stadium

Γαλλία: Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας σε χώρους λατρείας και σχολεία της εβραϊκής κοινότητας σε όλη τη χώρα

Eντολή στους νομάρχες να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας στους εβραϊκούς