Τα πρώτα βασιλικά γενέθλια του Καρόλου – θα τα περάσει ιδιωτικά με τη σύζυγό του Καμίλα

king charles
king charles

Στις 14 Νοεμβρίου του 1948 στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ γεννήθηκε ο βασιλιάς Κάρολος. Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά χωρίς την μητέρα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ, και μονάρχης της Βρετανίας. Σύμφωνα με τον δημοσίευμα του Hello τα γενέθλια του θα τα περάσει ήσυχα και ιδιωτικά με τη σύζυγό του Καμίλα.

Η μπάντα του Ιππικού Βασιλικού Οίκου θα ερμηνεύσει το «Happy Birthday» κατά τη διάρκεια της τελετής αλλαγής φρουράς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν κανονιοβολισμοί σε όλη την πρωτεύουσα και θα ακολουθήσει χαιρετισμός από 41 όπλα του πυροβολικού «the King’s Troop Royal Horse Artillery» στο Γκριν Παρκ του Λονδίνου, ενώ αμέσως μετά η «Μπάντα της Σκωτσέζικης Φρουράς» θα παίξει το Happy Birthday στο πάρκο. Ως «δώρο» για τη σημαντική ημέρα εξέλαβε την αναγνώριση ως Παρκ Ρέιντζερ στο Βασιλικό Πάρκο του Ουίνσδορ, θέση που κατείχε και ο πατέρας του.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν στον βασιλιά για τα γενέθλιά του με μία φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter γράφοντας: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά!».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

329731072 887671902564638 9052257468479460541 n

Δήμος Ζηρού: Έργα καθαρισμού και δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στην περιοχή Χαρατσάρι

Σε κοπή επικίνδυνων δέντρων στην περιοχή Χαρατσάρι προχώρησε ο Δήμος
ap25080512529586 scaled e1750398369728

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ υιοθέτησε Ψήφισμα με πρωτοβουλία του Πακιστάν για την ειρηνική επίλυση διαφορών

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ υιοθέτησε ομόφωνα το Ψήφισμα που