ihm26 poster 300x250

Συνάντηση του κορυφαίου διαπραγματευτή του Ιράν με τον αρχηγό του πακιστανικού στρατού

81e32e0ddb3563ae08f697670a5e35dc L
81e32e0ddb3563ae08f697670a5e35dc L
Συνάντηση του κορυφαίου διαπραγματευτή του Ιράν με τον αρχηγό του πακιστανικού στρατού

Η Τεχεράνη «δεν θα συμβιβαστεί στο θέμα των δικαιωμάτων της».

Ο κορυφαίος διαπραγματευτής του Ιράν και πρόεδρος του κοινοβουλίου Μοχαμάντ Μπαγέρ Γαλιμπάφ συναντήθηκε με τον αρχηγό των πακιστανικών ενόπλων δυνάμεων Ασίμ Μουνίρ στην Τεχεράνη, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίλυση των περιφερειακών εντάσεων, μετέδωσαν σήμερα ιρανικά ΜΜΕ.

Ο Γαλιμπάφ είπε στον Μουνίρ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Τεχεράνη σήμερα, πως το Ιράν δεν θα συμβιβαστεί στο θέμα των δικαιωμάτων του έθνους και της χώρας, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν.

Ο ίδιος είπε πως οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν ανέκτησαν τις δυνατότητές τους κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας και ότι εάν οι ΗΠΑ «βλακωδώς ξεκινήσουν εν νέου τον πόλεμο», οι συνέπειες θα είναι «πιο συντριπτικές και δριμείες».

Ο Μουνίρ είχε επίσης συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ιράν.

#ΙΡΑΝ #ΜΕΣΗ_ΑΝΑΤΟΛΗ #ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

antirrio

Συναγερμός στη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου – Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στο κενό

Συναγερμός σήμανε νωρίς στην Πάτρα, όταν ένας άνδρας έπεσε στο
21022 youth violence 768x445 1

Ανησυχία για την έξαρση της βίας ανηλίκων – Έρχεται panic button για παιδιά

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει πλέον η νεανική παραβατικότητα. Στην Καλλιθέα,