ihm26 poster 300x250

Σέρρες: Εξαπάτησαν 79χρονη, της απέσπασαν κοσμήματα

f23398ac88fb8086d3c39e32fb5f91bc L
f23398ac88fb8086d3c39e32fb5f91bc L
Σέρρες: Εξαπάτησαν 79χρονη, της απέσπασαν κοσμήματα

Προσποιούμενος τον υπάλληλο της εφορίας, ο δράστης τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη στις Σέρρες και της ζήτησε να παραδώσει τα κοσμήματά της.

Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος 79χρονης που έγινε στις 20 Μαΐου, σε περιοχή των Σερρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Συνεργός του τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, προσποιούμενος τον υπάλληλο της εφορίας και ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να παραδώσει σε δήθεν βοηθό του, τα κοσμήματα που έχει στο σπίτι, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να καταγραφούν. Έτσι, κατάφεραν να της αποσπάσουν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε ο 21χρονος. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, τόσο για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του συνεργού του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

#ΣΕΡΡΕΣ #ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

064c82c6 baae 4228 aa04 aa541895bd0a

Μεγάλη Τρίτη: Σήμερα στις εκκλησίες η καταδίκη των Φαρισαίων και το Tροπάριο της Κασσιανής

Στον Όρθρο της Μεγάλης Τρίτης διαβάζεται από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου (22, 15- 23,
ler2

Τραγωδία στη Λέρο με πέντε ανήλικους νεκρούς από ναυάγιο με μετανάστες

Τραγωδία χωρίς τέλος από ακόμα ένα ναυάγιο με μετανάστες στη χώρας μας. Ακόμα ένα