Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Καναλάκι, Λούτσα και Πάργα για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις

dsc 0019

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας περιοχές της Ηπείρου που επλήγησαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν το διάστημα από 9 έως 12 Δεκεμβρίου.

Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται το Καναλάκι, η Λούτσα και η Δ.Ε Πάργας στις οποίες υπάρχουν αρκετά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Όπως εξηγεί μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, υπάρχουν κατολισθήσεις, καταστροφές τοιχείων και δρόμων και άλλες ζημιές οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Η κήρυξη σε έκτακτη ανάγκη ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για διάστημα 6 μηνών έως τις 12 Ιουνίου 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

migrants sit outside the Manston immigration short term

Η.Β: Ένας στους πέντε Αλβανούς που φτάνουν με λέμβους ζητούν άσυλο ως ανήλικοι γράφει η Daily Telegraph

Περίπου 2.000 Αλβανοί μετανάστες που έχουν ταξιδέψει παράνομα στην
ap22250514785260 768x512 1

Ιράν: Είχαμε μια σοβαρή συζήτηση με τους Ευρωπαίους, οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν

Ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Κάζεμ Γαριμπαμπαντί, δήλωσε σήμερα ότι