Πτώμα 70χρονου εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά – Σε εξέλιξη η έρευνα
Ένα πτώμα 70χρονου άνδρα εντοπίστηκε τα ξημερώματα στο λιμάνι του Πειραιά, προκαλώντας κινητοποίηση των αρχών και ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου. Η υπόθεση διερευνάται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο.
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Πύλη Ε1 του κεντρικού λιμένα Πειραιά, όταν εντοπίστηκε νεκρός ένας 70χρονος ημεδαπός στη θαλάσσια περιοχή. Το σώμα του άνδρα ανασύρθηκε από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία–νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στη θάλασσα, ενώ δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.
Η υπόθεση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, το οποίο εξετάζει όλα τα στοιχεία και αναζητά τυχόν μαρτυρίες ή καταγραφές από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους εργαζόμενους και τους επιβάτες που κινούνται καθημερινά στον χώρο του λιμανιού.
Οι αρχές καλούν όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με το Λιμεναρχείο, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση.