Πρέβεζα: Μέχρι τέλος Μαϊου η ολοκλήρωση του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Νεοχώρι

Mέχρι τέλος Μαϊου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να είναι πλήρως λειτουργικό το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο Νεοχώρι Πρέβεζας.

Οπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Ζέρβας μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία στο τέλος του επόμενου μήνα ο χώρος θα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει και τα ζώα που θα λαμβάνουν πλέον όλες τις απαιτούμενες φροντίδες και αξιοπρεπή διαβίωση και περίθαλψη.

Μάλιστα οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή είναι να διαμορφωθούν περισσότεροι χώροι για φιλοξενία επιπλέον ζώων και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει επισκέψεις σε καταφύγια άλλων Δήμων
Το καταφύγιο του Νεοχωρίου προυπολογισμού 319.000 χιλιάδων ευρώ κατασκευάζεται από τον Δήμο Πρέβεζας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και περιλαμβάνει σύγχρονες υποδομές σε μια έκταση 20 στρεμμάτων.

Don't Miss

8eb2bb9e7b8edbba8696ee16dd4fef3b L

Φωτιά τώρα κοντά στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας

Στο μέτωπο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 2 πεζοπόρα τμήματα και
e7c8bb1d38d8bb3a26934aeb1797901c L

Μύκονος: Συνελήφθη 35χρονος για πώληση ναρκωτικών – Εντοπίστηκε ροζ κοκαΐνη και MDMA

Αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της πώλησης των ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε