Οργή στο Σούλι: Βανδαλιστές κατέστρεψαν γκράφιτι της ελληνικής σημαίας

Μια ομάδα εθελοντών, σε συνεργασία με τον Δήμο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα γκράφιτι της ελληνικής σημαίας στον δρόμο του Σουλίου.

Ο τόπος αυτός συμβολίζει τον αγώνα για την ελευθερία και την αυτοθυσία, αποτελώντας μέρος της ιστορικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Δυστυχώς, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να καταστρέψουν το έργο τέχνης, προσβάλλοντας το εθνικό σύμβολο. Οι εθελοντές αντέδρασαν άμεσα, αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν το γκράφιτι και να βρουν τους υπεύθυνους.

Η πράξη αυτή αποδεικνύει την εθνική υπερηφάνεια και τον σεβασμό προς την πατρίδα, ενώ το γκράφιτι στο Σούλι συνεχίζει να εμπνέει τις επόμενες γενιές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Έντονες αντιδράσεις για τις αδειοδοτήσεις έργων ΑΠΕ στην Ήπειρο

Αντιδράσεις προκαλεί η αδειοδότηση πολλαπλών έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην

Σε ισχύ από σήμερα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας

Σε ισχύ είναι από σήμερα μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα