ihm26 poster 300x250

Νεκρή διασώστρια του ΕΚΑΒ στην Σύρο: Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση, «την κυνηγούσαν ενώ ήταν αιμόφυρτη»

76b92f245129cd9e0869847ec5cfbb26 L
76b92f245129cd9e0869847ec5cfbb26 L
Νεκρή διασώστρια του ΕΚΑΒ στην Σύρο: Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση, «την κυνηγούσαν ενώ ήταν αιμόφυρτη»

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ επικαλέστηκε αναφορές που θέλουν την 40χρονη να απομακρύνθηκε από το σπίτι αιμόφυρτη, να κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και να τραυματίστηκε εκ νέου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας 40χρονης εργαζόμενης του ΕΚΑΒ στην Σύρο, με τις αρχές να αναζητούν ακόμη απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήματα.

Οι δύο προσαχθέντες, ένα ζευγάρι που βρισκόταν στο σπίτι όπου σημειώθηκε το περιστατικό, επικαλούνται νόμιμη αυτοάμυνα και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να συλλέγει στοιχεία για να αποσαφηνίσει τι ακριβώς συνέβη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, υποστήριξε πως υπάρχει μόνο η εκδοχή των δύο κατηγορουμένων, η οποία μένει ωστόσο να επιβεβαιωθεί.

«Ουσιαστικά, η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει με βιντεοληπτικό υλικό και με μαρτυρίες τι ακριβώς συνέβη. Έχουμε τη θέση των δύο συλληφθέντων, όμως το θύμα δεν μπορεί να μιλήσει, αφού δεν είναι πλέον στη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dk6jhx9nj5vl?integrationId=40599y14juihe6ly}

Σύμφωνα με την ίδια, οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι η 40χρονη έφτασε στην κατοικία τους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και με ένα μαχαίρι.

«Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν φορούσε τα ρούχα της εργασίας της ή αν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της με χειρουργική μάσκα, όπως αναφέρει το ζευγάρι. Το αν είχε μαζί της μαχαίρι είναι κάτι που θα διαπιστωθεί εργαστηριακά», σημείωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης, περίπου στις 17:20, η 40χρονη μετέβη σε συγκεκριμένη κατοικία στη Σύρο. Εκεί φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με τη γυναίκα που άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο εμφανίστηκε και ο σύζυγος της δεύτερης.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η κατάσταση φέρεται να ξέφυγε και ακολούθησε έντονο επεισόδιο, κατά τη διάρκεια του οποίου βγήκε μαχαίρι και η γυναίκα δέχθηκε τραύματα.

Η 40χρονη φέρεται να αποχώρησε αιμόφυρτη πεζή, ωστόσο στο δρόμο δέχθηκε και νέα επίθεση.

«Υπάρχουν αναφορές ότι προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σπίτι, κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου. Πέρα από το αιχμηρό αντικείμενο, φαίνεται ότι χτυπήθηκε και με άλλα αντικείμενα», σημείωσε η Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η 40χρονη κατέρρευσε εντέλει λίγα μέτρα μακριά. Διασώστες του ΕΚΑΒ τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Σύρου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dk6itmmcks4h?integrationId=40599y14juihe6ly}

Αναζητούν το μαχαίρι και βιντεοληπτικό υλικό

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. σημείωσε ότι οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τόσο το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε όσο και βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή.

«Το μαχαίρι αναζητείται από την αστυνομία, όπως αναζητείται και βιντεοληπτικό υλικό για να δούμε πώς έφτασε η γυναίκα στην οικία του ζευγαριού και τι συνέβη στη συνέχεια», ανέφερε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει κρίσιμες απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε η 40χρονη. «Πρέπει να περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί με πόσα αντικείμενα και με ποιον τρόπο τραυματίστηκε η γυναίκα και κατέληξε».

#ΣΥΡΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΝΕΚΡΗ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

ελας e1721113044175

Έρευνες της Δ.Α.Ο.Ε. στα Μέγαρα για τον εντοπισμό όπλων – συνελήφθη 23χρονη

Κατασχέθηκαν πυροβόλο όπλο, -3- γεμιστήρες, ξιφολόγχη στρατιωτικού τύπου, -116- φυσίγγια,

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασσελάκη: «Δεν επιτρέπονται μικροκομματικά παιχνίδια για τα Τέμπη»

Σε αυστηρό ύφος απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην απόσυρση των υπογραφών