ihm26 poster 300x250

Μυτιλήνη: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς 16 και 18 ετών

79f603edceddcb50f53ff5bea4d62f17 L
79f603edceddcb50f53ff5bea4d62f17 L
Μυτιλήνη: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς 16 και 18 ετών

Δύο νέοι «έσβησαν» στην άσφαλτο μετά το σφοδρό τροχαίο.

Σοκ έχει προκαλέσει νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή της Παναγιούδας στη Μυτιλήνη, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο δύο νεαρών ανδρών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το stonisi.gr, στο περιστατικό εμπλέκεται μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι, ηλικίας 16 και 18 ετών. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ στον δρόμο έξω από τη Μυτιλήνη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, πλήρωμα του ΕΚΑΒ και στελέχη της Τροχαίας, τα οποία επιχείρησαν στη διαχείριση του συμβάντος. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την απώλεια δύο νέων ανθρώπων.

#ΜΥΤΙΛΗΝΗ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Η Πρέβεζα και η Πάργα ανάμεσα στις περιοχές με τις περισσότερες παρανομίες σε παραλίες

Περισσότερες από 3.000 καταγγελίες για παρανομίες και αυθαιρεσίες σε παραλίες
papathanasis

H πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2021-2027 συζητήθηκε στη συνάντηση Ν. Παπαθανάση – R. Fitto

Με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Raffaele