More
    ΑρχικήΉπειροςΜουσική Έκρηξη στην Πρέβεζα με The Black Heart Procession τη Δευτέρα 29...

    Μουσική Έκρηξη στην Πρέβεζα με The Black Heart Procession τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος»

    Δημοσιεύθηκε:

    Ο Σύλλογος Φίλων της Ροκ Μουσικής Primitive Music έχει την τιμή να φιλοξενήσει μία από τις πιο ξεχωριστές μπάντες της διεθνούς ροκ σκηνής, τους The Black Heart Procession από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το συγκρότημα, γνωστό για την ατμοσφαιρική του μουσική και τους σκοτεινούς του στίχους, έρχεται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

    Μαζί τους στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Elephant, ένα από τα πιο υποσχόμενα ελληνικά συγκροτήματα της ροκ μουσικής. Με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την εκρηκτική τους παρουσία, οι Elephant υπόσχονται να προετοιμάσουν το έδαφος για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και συναισθήματα.

    Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» στην όμορφη πόλη της Πρέβεζας, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 στις 20:30. Το κηποθέατρο, με τη μαγευτική του ατμόσφαιρα και τον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική.

    Τιμές Εισιτηρίων:

    • Προπώληση: 20€
    • Ταμείο: 25€
    Προπώληση: 20€
    More by viva: https://www.more.com/music/the-black-heart-procession/
    Φυσικά Σημεία Προπώλησης:
    Χάρτα Συνεργατικό Καφενείο: Πλατεία Μονοπωλίου, Άρτα
    Βιβλιοπωλείο Η Πολυθρόνα του Νίτσε: Φιλελλήνων 26, Άρτα
    Αποθήκη Μπαρ : Ιωνίας 8, Πρέβεζα
    Manthos Optical : Αβερωφ 16, Ιωαννινα

    Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας για να απολαύσετε από κοντά αυτή την αξέχαστη μουσική εμπειρία. Οι The Black Heart Procession και οι Elephant σας περιμένουν για μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων των παρευρισκόμενων.Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μια μοναδική συνάντηση της διεθνούς και της ελληνικής ροκ σκηνής. Σας περιμένουμε όλους!

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
    Οι Black Heart Procession δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα· είναι μια αποστολή στα βάθη των ανθρώπινων συναισθημάτων. Δημιουργήθηκε το 1997 στο San Diego της California από τους Pall Jenkins και Tobias Nathaniel. Aυτό το αινιγματικό ντουέτο έχει δημιουργήσει έναν ήχο που ξεπερνά τα είδη της μουσικής, συνδυάζοντας στοιχεία indie rock, post-rock και Americana, με στοιχειωτικές μελωδίες και ενδοσκοπικό λυρισμό.
    Η μουσική τους είναι ένα ταξίδι στις σκιώδεις εσοχές της ψυχής, εξερευνώντας θέματα αγάπης, απώλειας, απόγνωσης και λύτρωσης με μια ωμή και σπλαχνική ειλικρίνεια. Κάθε νότα είναι εμποτισμένη με μια βαθιά αίσθηση λαχτάρας, παρασύροντας τους ακροατές σε έναν κόσμο μελαγχολικής ομορφιάς.
    Με μια δισκογραφία που εκτείνεται σε πάνω από δύο δεκαετίες, οι The Black Heart Procession, ξεπερνούν σταθερά τα όρια του ήχου τους, ενώ μένουν πιστοί στην ξεχωριστή αισθητική τους.
    Από το ντεμπούτο τους άλμπουμ, “1” (1998), μέχρι την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους, έχουν καθηλώσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τις ατμοσφαιρικές συνθέσεις και τις παθιασμένες ερμηνείες τους. Η μπάντα έγινε ακόμα περισσότερο γνωστή στην Ελλάδα μέσα από το soundtrack της σειράς Κόκκινος Κύκλος. Έχουν συγκεντρώσει αφοσιωμένο κοινό μέσα στα χρόνια και συνεχίζουν να προσελκύουν το ενδιαφέρον με κομμάτια όπως το‘‘It’s a Crime I Never Told You About the Diamonds in Your Eyes’’, το ‘‘Fade Away’’, το‘‘A Cry for Love’’και όχι μόνο…
    Λέγεται ότι η παραπονεμένη φωνή του Pall Jenkins έχει καταφέρει να εξερευνήσει όλους τους τόνους της θλίψης, της μοναξιάς και του προβληματισμού μέσα από την μουσική και έχει κατορθώσει να ζωγραφίσει ραγισμένες καρδιές σε όλα τα χρώματα. Ο ίδιος ο Jenkins χρησιμοποιεί μια φράση για να περιγράψει την μουσική του: «Είναι σκοτεινή, είναι λυπηρή, είναι καταθλιπτική, είναι απελπιστική, όλα αυτά. Αλλά νομίζω επίσης ότι σε αυτές τις στιγμές, οι άνθρωποι βρίσκουν λίγη ελπίδα, λίγο φως». Και αυτό το φως θα μας δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε στις 29 Ιουλίου 2024.
    ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:
    “1” (1998)
    “2” (1999)
    “3” (2000)
    “Amore Del Tropico” (2002)
    “The Spell” (2006)
    “Six” (2009)
    “Blood Bunny / Black Rabbit” (2010)
    “The Waiter Chapters I-VIII” (2018)

    Τελευταία νέα

    84χρονος Επιβάτης Διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας μετά το Τροχαίο στον Λούρο Πρέβεζας

    Ένας 84χρονος επιβάτης διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που...

    Mr Bright & The Magpie: Οι Αόρατες Πύλες που Κρύβονται στους Δρόμους του Πειραιά

    Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και ιστορικούς δήμους της Ελλάδας, τον Πειραιά, οι...

    Καναλάκι: Δεν Επιβεβαιώνονται οι Καταγγελίες για το LivClub

    Η πρόσφατη δημόσια συζήτηση γύρω από το LivClub στο Καναλάκι, προκλήθηκε μετά από ένα...

    Ελλάδα Στην Κρίση: Μεταναστευτικές Ροές Και Χαμηλές Γεννήσεις Επηρεάζουν Τον Πληθυσμό

    Εκρηκτικό παραμένει το δημογραφικό θέμα για την Ελλάδα, η οποία κατέγραψε το 2023 τη δεύτερη...

    Περισσότερα

    84χρονος Επιβάτης Διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας μετά το Τροχαίο στον Λούρο Πρέβεζας

    Ένας 84χρονος επιβάτης διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που...

    Mr Bright & The Magpie: Οι Αόρατες Πύλες που Κρύβονται στους Δρόμους του Πειραιά

    Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και ιστορικούς δήμους της Ελλάδας, τον Πειραιά, οι...

    Καναλάκι: Δεν Επιβεβαιώνονται οι Καταγγελίες για το LivClub

    Η πρόσφατη δημόσια συζήτηση γύρω από το LivClub στο Καναλάκι, προκλήθηκε μετά από ένα...
    Μετάβαση στο περιεχόμενο