ihm26 poster 300x250

Κόνιτσα: Οι πυροσβέστες έστησαν επιχείρηση διάσωσης για 30χρονη τραυματία στο μονοπάτι της Μονής Στομίου

573b4ac9c72649627ba403b12c772c1d L
573b4ac9c72649627ba403b12c772c1d L
Κόνιτσα: Οι πυροσβέστες έστησαν επιχείρηση διάσωσης για 30χρονη τραυματία στο μονοπάτι της Μονής Στομίου

Η 30χρονη μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 30χρονης γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ενώ διέσχιζε το μονοπάτι που οδηγεί στην Ιερά Μονή Στομίου στην Κόνιτσα. Η γυναίκα υπέστη τραυματισμό στο κάτω άκρο, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την επιστροφή της με ίδια μέσα από το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόνιτσας, η οποία κινητοποίησε τέσσερις υπαλλήλους για τη μεταφορά της σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Οι εφτά πυροσβέστες προσέγγισαν την τραυματισμένη γυναίκα και με τη χρήση φορείου τη μετέφεραν με ασφάλεια μέχρι το σημείο όπου είχε καταφέρει να προσεγγίσει πυροσβεστικό όχημα τύπου 4×4. Στη συνέχεια, η 30χρονη μεταφέρθηκε με το όχημα μέχρι τον κεντρικό δρόμο, προκειμένου να διακομισθεί για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

H ανάρτηση της Πυροσβεστικής

Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκε τραυματισμένη γυναίκα, όπου και παρελήφθη από #ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλησίον της Ιεράς Μονής Στομίου #Κόνιτσας. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

{https://x.com/pyrosvestiki/status/2044035239530409999}

#ΚΟΝΙΤΣΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ #ΔΙΑΣΩΣΗ #ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Ο Δήμος Πάργας αποκτά το δικό του σκοπευτήριο.

Μετά από γραφειοκρατικές μάχες χρόνων ο Δήμος Πάργας αποκτά το
799fc2f69efded26ee8e238339287778 L

ΑΔΕΔΥ: Πρόταση-σοκ Μαρινάκη για επίδομα ανεργίας έως δύο μήνες

«Το επίδομα ανεργίας δεν είναι “δώρο” του κράτους. Χρηματοδοτείται κυρίως