ihm26 poster 300x250

Κεφαλονιά: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τη φωτιά στην Πάστρα

47f8071823431766aa854172cb367e3d L
47f8071823431766aa854172cb367e3d L
Κεφαλονιά: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τη φωτιά στην Πάστρα

Σε βάρος του είχε σχηματισθεί δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση.

Τον δρόμο για τις φυλακές Πατρών πήρε ο 44χρονος συλληφθέντας για εμπρησμό από πρόθεση στην Κεφαλονιά την Κυριακή (02/08), μετά τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Πάστρα αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το kefaloniapress, μετά την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη.

Την έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στο νησί, ανέλαβε το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς.

Με βάση τα έως τώρα στοιχεία της προανάκρισης, ο 44χρονος φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά χρησιμοποιώντας γυμνή φλόγα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση.

Όπως ανακοίνωσε το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και είχε καταδικαστεί στο παρελθόν, εκτίοντας ποινή για συναφείς πράξεις.

#ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ #ΦΩΤΙΑ #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Πανάκριβα Ενοίκια και Απάτες σε Ενοικιάσεις Φοιτητικών Κατοικιών στα Ιωάννινα

Οι οικογένειες των φοιτητών που έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους
de9c311f71689813f1cc888924a8af92 L

New York Post: Ο Τραμπ προτείνει τον Ινφαντίνο για Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ

Η πρόταση Τραμπ έρχεται μετά από μία περίοδο σκληρών επικρίσεων