Επικίνδυνες συνθήκες στα έργα του αγωγού Αγ. Γεωργίου – Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας – 10 ώρες δουλειά και έλλειψη μέτρων προστασίας

Ανησυχία επικρατεί στην περιοχή μας από τις καταγγελίες που έρχονται στο φως για το έργο του αγωγού ύδρευσης που περνά από τον Λούρο. Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας προειδοποιεί για πολύ επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, που βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους εργάτες αλλά και όλους εμάς που χρησιμοποιούμε την εθνική οδό. Σύμφωνα με το kanalakinews.gr, έχουν αναφερθεί πτώσεις στύλων και προβλήματα με τα φανάρια στα εργοτάξια, γεγονός που κάνει τις μετακινήσεις μας επικίνδυνες, ειδικά σε ημέρες με μεγάλη κίνηση όπως η Καθαρά Δευτέρα.

Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σκληρά για να φτάσει το νερό στα σπίτια μας καταγγέλλουν ότι δουλεύουν ασταμάτητα 10 ώρες την ημέρα, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Όπως αναφέρει το kanalakinews.gr, το Εργατικό Κέντρο ζητά να σταματήσει αυτή η κατάσταση και να εξασφαλιστεί ότι όλοι θα γυρίζουν ασφαλείς στα σπίτια τους. Είναι σημαντικό ένα τόσο μεγάλο έργο για τον τόπο μας να γίνεται με σεβασμό στους ανθρώπους που το χτίζουν και με ασφάλεια για τους κατοίκους της περιοχής.

Don't Miss