Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Δήμος Πάργας – Προχωρά με όραμα, στόχους και λύσεις

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Δήμος Πάργας ,ο οποίος κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα, έχοντας συγκροτήσει άριστα τις υπηρεσίες του.

Ο δήμος Πάργας προχωρά με όραμα, στόχους και λύσεις προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες του παρελθόντος από τις αδυναμίες που έχουν συσσωρευθεί, με σκοπό να υπάρξει προοπτική για το μέλλον του δήμου προς τους δημότες.

Στόχος του Δήμαρχου Πάργας κ. Ζαχαριά και των συνεργατών του, είναι μέσα από τη στήριξη των δημοτών, ν’ αλλάξει ριζικά το δήμο και να αποδείξει ότι έχουμε τη θέληση να συμβάλλουμε καθοριστικά στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας.

Τα δύο στοιχεία που αποτελούν τα θεμέλια για τον κ. Ζαχαριά, είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι και το κατάλληλο σχέδιο διοίκησης του Δήμου.

Η νέα δημοτική Αρχή προχωρά με αποφασιστικότητα, με έξυπνες ιδέες, με υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση των ζητημάτων.  Με ευρεία αντίληψη, με τα μάτια στραμμένα σε νέους ορίζοντες, με ευκαιρίες ανάπτυξης και αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της προικισμένης περιοχής που έχουμε την ευλογία να ζούμε.

Ένας από τους κυρίαρχους στόχους είναι η δημιουργία ελκυστικού περιβάλλοντος για την ίδρυση νέων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με παράλληλη στήριξη των υφισταμένων.

Δημιουργία υποδομών και κατάλληλου περιβάλλοντος για ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα, προκειμένου να ενισχυθούν, τουριστικές και αγροτουριστικές επιχειρήσεις, να γίνουν βελτιώσεις κτηνοτροφικών μονάδων, βελτιώσεις καλλιεργειών κλπ. έτσι ώστε ο δήμος έχοντας συγκεκριμένα φυσικά πλεονεκτήματα, να μπορεί να στηρίξει και να ενισχύσει νέους ανθρώπους, νέους επιχειρηματίες και να αυξήσει κατά το δυνατόν τις θέσεις εργασίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: