Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των αναμονών για τις ιδιωτικές συνδέσεις του βιολογικού καθαρισμού της παράκτιας ζώνης

Αρκετά λιγότερες από την αρχική μελέτη ( 2.100 αντί 5.100) είναι οι αναμονές για ιδιωτικές συνδέσεις που κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο του υποέργου “Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων (Δίκτυα συλλογής, μεταφοράς και διάθεσης) και αντλιοστασίων λυμάτων στα όρια του Δήμου Πρέβεζας”.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου , γνωμοδότησε θετικά για την μείωση των ιδιωτικών συνδέσεων βάσει σχετικού εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου.

‘Οπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο έγγραφο, κατασκευάστηκαν όλοι οι κλάδοι του δικτύου και έχουν κατασκευαστεί οι αναμονές για τις ιδιωτικές συνδέσεις που τελικά ανέρχονται σε 2.100, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η τιμή -στόχος της μελέτης των 17.630 ατόμων μετρούμενων σε ισοδύναμο πληθυσμό του δείκτη εκροών.

Το υποέργο εντάσσεται στο μεγάλο έργο συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων του πρώην Δήμου Ζαλόγγου (νυν Δήμος Πρέβεζας) και οικισμών Λούτσας και Παραλίας Λούτσας Δήμου Πάργας Περιφέρειας Ηπείρου .

Το βόρειο τμήμα του δικτύου καλύπτει την αποχέτευση των οικισμών Βράχου και Παραλίας Βράχου, Παραλίας Λυγιάς, Ριζών, Παραλίας Ριζών, Καστροσυκιάς και Παραλίας Καστροσυκιάς, ενώ διαχειρίζεται και τα λύματα των οικισμών Λούτσας και Παραλίας Λούτσας του Δήμου Πάργας και το νότιο περιλαμβάνει το πλέγμα των αποχετευτικών αγωγών που αποχετεύουν τους οικισμούς Νέας Σαμψούντας, Νέας Σινώπης και Καναλίου και μέσω του συλλεκτήρα του τελευταίου οδηγούν τα λύματα στο Κεντρικό Αντλιοστάσιο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: