Για γέλια και για κλάματα στο Κέντρο Υγεία Καναλακίου – Διώχνουν το κόσμο γιατί δεν έχουν rapid test

Καταστάσεις για «γέλια και για κλάματα» στο Κέντρο Υγεία Καναλακίου, για να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες και να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι των χωριών του Φαναρίου στο KanalakiNews.gr, εδώ και δυο εβδομάδες όσοι πηγαίνουν στο Κέντρο Υγεία Καναλακίου για rapid test τους διώχνουν, γιατί όπως λένε οι υγειονομικοί δεν έχουν rapid test.

Χωρίς rapid test λοιπόν μένουν εργαζόμενοι που χρειάζονται για να πάνε στο χώρο εργασίας τους, ασθενείς που επισκέπτονται το νοσοκομείο για την θεραπεία τους, αλλά και γονείς που καλούνται να κάνουν στα παιδιά τους συχνά τεστ.

Το αποτέλεσμα βέβαια είναι να καταφεύγουν σε ιδιωτικό μικροβιολογικό ή σε φαρμακείο για να εξυπηρετηθούν, πληρώνοντας από την τσέπη τους το κόστος των τεστ”.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην ήδη πολύ επιβαρυμένη κατάσταση στο Κ.Υ., αφού το προσωπικό όχι μόνο δεν φτάνει για την διενέργεια των ράπιντ τεστ, αλλά συνολικά για να μπορούν να ικανοποιούνται οι ανάγκες της περιοχής για ιατρική περίθαλψη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: