Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό υπάλληλος του Δήμου Ιωαννιτών

Ένας υπάλληλος του Δήμου Ιωαννιτών προστέθηκε στη μακρά λίστα των θανάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας.

Πρόκειται για υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός απορριμματοφόρου. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη μονάδα Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση και να χάνει τη μάχη με τη ζωή.

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατό του εκφράζει ο Δήμος Ιωαννιτών, σημειώνοντας ότι η απώλεια είναι μεγάλη για την υπηρεσία του, κυρίως όμως είναι τεράστια για την οικογένειά του.
Με αφορμή τον θάνατο του εργαζόμενου, η δημοτική αρχή απευθύνεται για μία ακόμη φορά σε όλους τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας την ανάγκη να επισπεύσουν τον εμβολιασμό τους, ώστε να θωρακιστούν οι ίδιοι και να θωρακίσουν τους δικούς τους ανθρώπους απέναντι στην πανδημία.

Επίσης, η δημοτική αρχή απευθύνεται στους πολίτες, επισημαίνοντας την ανάγκη τήρησης των μέτρων, καθώς καταγράφεται μεγάλη διασπορά του ιού ενώ επισημαίνει την ανάγκη τήρησης των μέτρων από τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της περιοχής.

«Οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες. Οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί, να μεριμνήσουμε για τον εμβολιασμό και να συμβάλλουμε ώστε τα δύο νοσοκομεία της πόλης να αντέξουν και σε αυτό το κύμα της πανδημίας», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

 

Ηπειρωτικός Αγών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: