Κακαβιά: 76χρονος εξαφανίστηκε ενώ επέστρεφε από την Αλβανία

Η Γραμμή Ζωής έχει εκδώσει ειδοποίηση για τον 76χρονο Σπύρο Σεφερκόλη, ο οποίος εξαφανίστηκε στην περιοχή της Κακαβιάς ενώ επέστρεφε από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Το πρωί της 21ης Νοεμβρίου 2024, ο ηλικιωμένος πέρασε από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Καθυστέρησε στον έλεγχο διαβατηρίων και έχασε το λεωφορείο του, με αποτέλεσμα να αγνοείται από τότε.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στα Ιωάννινα στις 23 Νοεμβρίου 2024.

Ο Σπύρος Σεφερκόλης έχει λευκά κοντά μαλλιά με μετωπική φαλάκρα, καστανά μάτια, ύψος 1,70μ και είναι αδύνατος. Πάσχει από άνοια.

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιημένη από τους οικείους του, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων στην ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

AP24316516010487 768x512 2

Μάικλ Γουόλτς: Προαναγγέλλει σκληρή στάση των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή

Το στίγμα της εξωτερικής πολιτικής για τη Μέση Ανατολή έδωσε

64χρονος Βρέθηκε Νεκρός στο Σπίτι του – Τον εντόπισε ο ξάδερφος του

Στο σπίτι του στο Ρέθυμνο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 64χρονος